Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindennap csinálok felülést....

Mindennap csinálok felülést. Ha babát tervezünk ezt abbahagyjam?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne. Akkor hagyd abba, ha már tudod, hogy terhes vagy. És utána is tornázhatsz, csak más gyakorlatokat.
2010. febr. 28. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
szóva, ha csinálom a felüléseket és teherbe esek,mondjuk folytatom a 3-4.hétig (ekkor tudom meg, hogy baba van)akkor nem lesz baja a babának?
2010. febr. 28. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet gond. Nyilván ez függ a te edzettségedtől és a sportolás intenzitásától. Ha nem hajtod magad halálra, hanem a megszokott edzést folytatod, nem lehet baj.
2010. febr. 28. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapos terhesen még lovagoltam. Persze a dokim mondta, hogy saját felelősségre csinálhatom, de Ő nem ajánlja.
2010. febr. 28. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a terhességem alatt végig sportoltam (azaz Kung-Fuztam). Annyi különbség volt, hogy értelemszerűen engem nem ütöttek, nem rúgtak és nem hajthattam úgy magam, mint előtte. Óvatosabban csináltam mindent és egy gyönyörű, egészséges kislányom lett. Azt mondta az orvos, hogy a terhesség első és utolsó szakaszában kell a leginkább figyelmesen sportolni. Nem szabad kifáradnod, annyit szabad mozogni ami még jól esik. Ha hozzá vagy szokva a rendszeres mozgáshoz, edzéshez, nem árthatsz, hiszen a szervezetednek jól esik.
2010. márc. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!