Szerintetek 2 csík vagy csak száradási?
Sziasztok. Pár hónapja próbálkozunk a párommal, hogy sikerüljön a baba. Tegnap volt halvány rózsaszínes folyásom ami elég szokatlan nekem mert még nem találkoztam ilyennel. Párom mondta lőjek el egy tesztet, el is ment tegnap vett mivel én dolgoztam. Ma reggel megcsináltam akkor nagyon erős negatív lett ami el is keserített engem, de délutánra ilyen lett. Párom szerint ez 2 csík de szerintem csak száradási. Szintetek?
18.án kell neki megjönnie.
Tisztában vagyok vele, hogy fél nap után már nem értékelhető. Nem értékeltem, csak a párom mikor vitte a ki a szemetet akkor látta meg, hogy ott egy "csík" és máris futott hozzám. És Én Mondtam neki ,hogy az száradási csík. Ezért is írtam ide, hogy ha már nekem nem akar hinni akkor a többségnek higgye el..
Lehet pozitiv is...én is igy jártam mivel nem jött ki a 2. csík időn belül a kukába landolt. Egypár óra múlva kikukáztam és ilyen lett : [link]
Azt hittem száradási csík de mivel nem jött meg továbbra sem 2 nap múlva csináltam még egyet ami határozottan pozitiv lett.
Hajrá szurkolok :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!