Milyen vizsgálattal lehet kideríteni, hogy lehet e kisbabám?
Szia!
En is ugyanigy vagyok mint Te,vmiert vilag eletemben nagyon szerettem volna kisbabat (minel korabban),es egy par eve (minden elozmeny nelkul), elkezdtem aggodni hogy vmiert nem lehet majd kisbabam (akar miattam, akar a parom miatt). Tavaly abbahagytam a gyogyszert, es azota vacakol a ciklusom, ugyhogy most kezdtek kivizsgalni, mert lehet h nincs rendszeres peteeresem, majd kiderul.
Minden esetre, en a sajat tapasztalatom alapjan azt javaslom, hogyha par even belul szeretnel kisbabat, es gyogyszert szedsz, inkabb keressetek mas vedekezesi modot, mert a gyogyszer nagyon fel tudja boritani a ciklusod (ez sajnos nem csak sajat tapasztalat), es szerintem nyugodtam menj el maganraendelesre, korhazban nem nagyon fognak foglalkozni veled!
Maganrendelesen pedig mondd el nyugodtan a felelmeidet, kerd hogy vizsgaljon ki (alap egy rakszures, esetleg Uh, vervetel), de majd elmondjak mit javasolnak!
Szerintem nagyon jo h ennyire elore gondolkozol!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!