Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő alatt sikerült a...

Mennyi idő alatt sikerült a teherbe esés?

Figyelt kérdés
A fiam első próbálkozásra sikerült, viszont most 6 hónapja dolgozunk a kis tesón, de nem jön össze. Mennyi idő után érdemes orvoshoz fordulni?
2015. jún. 15. 11:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hát lehet,hogy nem sikerült valamiért. nekem 1x volt 2 napos késés,1x meg 5 napos késés mielőtt terhes lettem volna,nagyobb vérzéssel. (pedig amúgy napra pontos,órát lehet állítani hozzá) vizsgáltasd ki magad,az a biztos ha megnéz egy nőgyógyász. mielőtt próbálkoztatok volna,voltál orvosnál? rendben volt minden?
2015. jún. 15. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Azt mondta az orvosom, hogy ha fél év alatt em jön össze, kivizsgàl. Havi kb. 20℅ az esély terhességre egészséges pàroknàl.

1 év utàn minek vàrni, jó persze lehet, de nem kell a szerencsére bìzni, ha nem muszàj.

2015. jún. 15. 14:58
 13/18 A kérdező kommentje:

Voltam kivizsgált, mert az első szülésem komplikációkkal tűzdelt volt. Mindent rendben találtak egy évvel a szülés után.

Nagyon szeretnék még egy gyerkőcöt, ezért el fogok menni újra kivizsgálásra mindenképpen.

2015. jún. 15. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Első baba védekezés mellett lett,második menstruacio utolso napjan fogant,harmadik elso tervezett honapban.

Amikor a következő babat elterveztuk 13honapot vártunk ra,pedig semmi bajunk nem volt kivizsgáltak mindkettőnket 6honap utan.

Ezzel csak azt szeretnem mondani,hogy nem feltétlenül kell,hogy vmi gond legyen.En ekkor 30eves voltam,férjem 33.Vitamint szedsz,marmint komplex babatervezeshez valót?Hőgörbét nem vezetsz esetleg?

2015. jún. 16. 07:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Gravidát szedek, hőgörbét meg nem vezetek, azt sem tudom, hogy az mi ? :)
2015. jún. 16. 09:01
 16/18 anonim ***** válasza:
A hőbörge arra jó,hogy lásd mikor van peteérésed illetve van e.Minden reggel azonos időben kell megmérned az ébredési hődet,mielőtt felkelnél,és egy táblázatba vezetni.Sokat találsz róla bővebben a neten.Talán érdemes lenne kipróbálnod,lehet nem jó az időzítésetek...
2015. jún. 19. 07:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szépen, utána nézek :)
2015. jún. 22. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
ajánlom a www.fertilityfriend.com oldalt. bár angol, de könnyen kiismerhető és pontosan mutatja, mikor volt ovuláció
2015. jún. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!