Mitől "feszülhet" meg 2 napja a bal petefészkem?
Figyelt kérdés
Csak pár másodpercig tart, de elég kellemetlen. Párszor éreztem az elmúlt 2 napban. Menstruációm nemrég múlt el. 2 alkalommal csináltuk védekezés nélkül, azóta érzem. Szerintetek? Terhességet nem jelenthet 2 nap után. Esetleg maga a sperma lehet ilyen hatással a szervezetre, ha bejut? Vagy fel is fázhattam? Melyik az ésszerűbb?2015. jún. 15. 10:01
1/6 anonim válasza:
A felfázás!
Terhességet ilyenkor még nem jelenthet!
2/6 anonim válasza:
Szerintem az a legésszerűbb, hogy a bolhábol csinálsz elefántot. Nem akarlak megserteni. Ha a spermatol lenne, eddig is érezted volna /mármint, ha bogyoval vedekeztetek/ , ha meg felfaztal volna kegyetlenül csipna a pisid, és akkor is wcre mennél, amikor nincs mit üríteni, mert a hólyag gyulladása reakciót vált ki.
3/6 A kérdező kommentje:
Most ment belém először párom, ezert nem tudom mi lehet. Csak néha érzek egy ilyen feszítő fájdalmat. De csak 1-2 mp es el is múlik.
2015. jún. 15. 10:15
4/6 anonim válasza:
Higgadj le 2 mpig tart te meg filozol rajta 2 napig. Én régóta csinálom védekezés nélkül és nem piszkalt sosem a párom spermája. .
AZ meg a másik, hogy a sperma nem jut el a feszekig, csak a petevezetékig, ahol vagy osszetalalkozik a petéddel vagy nem.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, akkor megnyugszom. Csak mivel 28 éves létemre még soha nem feszült/görcsölt be a petefészkem, így nem tudtam hova rakni a dolgot. Bízom benne, hogy semmi komoly és főleg nem terhesség "előjele".
2015. jún. 15. 10:38
6/6 Cila123 válasza:
Ha görcsöl, feszül a petefészked, az nem normális akkor szerintem valami gáz van. Szerintem túl nagy a pasi intim szerszáma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!