Ha fáj minkát petefészkem és ma pozitív ovutesztet csináltam, akkor nem problémás ha tegnap is együtt voltunk a párommal, meg ma is együtt leszünk?
Figyelt kérdés
Vagy haggyunk ki egy napot? Mikor van legnagyobb esélyünk a babára? Lassan 1 éve próbálkozunk. :S most próbáltam ki először az ovu tesztet2015. ápr. 17. 11:02
1/2 anonim válasza:
Ha ma lett pozi az ovu teszted az azt jelenti hogy tüszőrepi a következő 24 órán belül lesz.Szerintem erősítsetek rá ma este,az lesz a tuti!
Nekem így bejött,első ovu tesztes hónapban.
2/2 anonim válasza:
Legyetek együtt, amikor jólesik! Ennyi a titok, nem több!
A többi már csak olyan dolog, hogy minél jobban kattog rajta az agyad, annál kevésbé fog összejönni!
Őszintén megmondom, hogy annak idején soha nem néztem, hogy mikor "kéne" együtt lennünk a férjemmel, mikor babát terveztünk, akkor voltunk együtt, mikor megkívántuk egymást. 7 hónap után fogant meg a kisfiunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!