Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kivel irassam fel az esemeny...

Kivel irassam fel az esemeny utanit? Fontos!

Figyelt kérdés
Szombat keso ejszaka szexektunk a baratommal vedekezes nelkul, nem elvezettel el bennem de egy kicsi cucc lehet jutott belem is. Mivel ma este ertem haza, nem rendel a haziorbosom de holnap szobelizek elmeletileg es 11ig rendel csak a haziorvosom... mit tegyek? Vagy proba cseresznye hatha kiadjak a gyogyszertarba?
2015. jún. 14. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sztem sem adják ki recept nélkül. Hagyjal már, akkor is elhajtanak, ha vhova nincs beutalod, pedig az is csak egy papír. .. ha sokáig vacilalsz ki fogsz futni az időből! Nálunk sürgősségi nőgyógyászati ambulancia működik, ott adnak receptet.
2015. jún. 15. 07:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem voltál még nőgyógyásznál, még elmehetsz. Mindenkinél van egy első alkalom (bár ha már aktív nemi életet élsz, nem is értem, miért nem voltál még - hány éves vagy?).

Menj el az sztk-ba, mert csak az időd pocsékolod. Nem fogják kiadni egy patikában sem recept nélkül.

Egyébként meg védekezz, és akkor nem kell semmi után szaladgálni. Egy óvszert lényegesen könnyebb felhúzni, mint recept után menni, aztán jó nagy adag hormonnal bombázni a tested.

2015. jún. 15. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!