Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késő menstruáció?

Késő menstruáció?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem bevenni a gyógyszert,és a 12 órából fél órával csúsztam ki mikor bevettem,utána együtt voltunk a párommal.

Rá már 2-3 napra szurkált a méhem,fájt a hasam(Cisztám van amik okozhatnak hasonló tüneteket),fejfájás,volt egy kisebb hőemelkedésem (37C),ezek nagyrészt elmúltak,majd utána mellfeszülés az utóbbi időben,és azóta mióta együtt voltunk nagyon fáradt vagyok átlagban.

Ma kellett volna megjönnie,fájt a hátam,de nem görcsölök,a méhemnél érzek folyamatosan megjön érzést,vagy mintha fellennék fázva de nem vagyok.Menstruáció helyett csak egy nagyon kevés fehér folyásom volt ma.

Szerintetek mi lehet?Fél óra késés miatt okozhatta hogy nem védett rendesen?Amúgy rendesen szedem minden nap.

Kedden veszek tesztet.

2015. jún. 13. 19:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Végül mi volt az ok?

2021. szept. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!