Gyönyörű pozi tesztek, mensi körüli napokon, viszont néha erős mensi fájdalom, vehetek be gyógyszert?
Ne aggódj, nekem is voltak, nem is enyhék. Vettem is be algopyrint az elején, mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok (4 évig próbálkoztunk, szóval már nem is reménykedtem), erre kiderült, hogy lakik a pocakomban valaki. :) Na ekkor meg azért voltam betojva, nehogy méhen kivüli legyen és azért görcsöljek. :)
Nekem nagyon bevált a magnézium, az dokim azt javasolta a görcsökre. Aztán a 8.-9. hétre elmúltak a fájdalmak pikk-pakk. :)
Szóval nyugi, minden oké lesz!
Na holnap be szerzem.
Nekünk ez volt a 11. hónap, de mivel fájdogált a hasam így nem is reménykedtem. De az a bizonyos hetedik érzek azt súgta reggel csináljam meg azt az egy tesztet ami maradt. Hát most már nem jártam pofára eséssel :) nehéz elhinni még :)
Köszönöm szépen a nyugtató sorokat :)
Szivesen. :)
Én az elején MagneB6-ot szedtem (Bérest), csak hasmenésem volt tőle igy utána váltottam a mg-citricire, amit az orvos ir fel.
A mensi-szerű fájdalom nekem is megvolt, de elmúlt magától, és teljesen rendben volt a baba.
Mikor mész orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!