Ma voltam ügyeleten erős hasi fájdalom miatt?
Nagyon fájt a jobb oldalon.
Megvizsgáltak, csináltak uh-t.
Nem találtak semmit, átküldtek a nőgyógyászatra. Doki csinált uh-t, rögtön kérdezte, hogy középidőben vagyok-e?
Mondtam, hogy pont (előtte való nap, tehát tegnap volt pozi ovu tesztem)
Nem mondott semmit, csak kérdezte, hogy szültem-e már, mondtam hogy igen-kérdezte, hogy mikor,mondtam, hogy 2 éve.
Azt mondta az nem pontos, mondjak hónapot is!
Ekkor már fura volt, de annyira fájtam, hogy nem kérdeztem vissza.
Aztán kérdezte, hogy hány éves vagyok és hogy tervezünk-e még gyereket.
MOndtam, hogy 28 és igen, tervezünk,most is...
Annyira fájt és zavarban voltam, hogy nem mertem megkérdezni a dokit, hogy miért voltak ezek fontosak, Vajon mit láthatott, miért kérdezte ezeket?
De igen, de erre utalót nem írtak rá.
Tudom akkor kellett volna megkérdeznem...de most nagyon foglakoztat, hogy pl. miért volt ennyire fontos, hogy mikor szültem utoljára (hónapra pontosan)
amit tippelek
középidőről kérdése azért lehetett, hogy esetleges terhességet, akár kémiait kizárhat e vagy nem
szülés után a csontozat "visszaalakul" ez eltarthat akár 1,5 évig is
valamint a hormonrendszernek is idő kell, hogy helyreálljon, mire készen tud állni egy újabb terhesség megtartására
valószínű azon a szálon akarhatott elindulni, hogy szülés után lehet még a szervezeted nem érett egy újabbat megtartani(ami szerintem alaptalan, ill az esetek talán 1%-ában lehet feltételezés, hogy 2 év után ne állna vissza a szervezet, de az is lehet extra precíz, vagy mostanában pont erről olvasott, és ezért erre asszociált, vagy szimplén ezt is ki akarta zárni)
a korod talán a genetikád miatt lehetett lényeg(idősebbek nagyobb eséllyel vetélnek)
gyermektervezést azért kérdezhette, hogy védekeztek e (pl. fog.gátló mellett becsúszott baba sem lenne szerencsés, vagy akár esemény utáni tablettát is kizárta ezzel)
szerény vélményem:
valszeg a beágyazódás is okozhat görcsölést, én ezen indulnék el egy netes nyomozásban
de a doki egyértelműen vetélést feltélezett
(ami azért is logikus, mrt pl én esemény utáni tabitól úgy görcsöltem amikor megjött, mint még soha életemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!