Inszemináció utáni erős fájdalom, normális?
Figyelt kérdés
Ma volt az első inszeminációm. Már úgy mentem oda, hogy fájt a hasam. Én általában megérzem az ovulációt, sőt néha annyira, hogy fájdalomcsillapítót kell bevennem. Szóval maga az inszemináció nekem nagyon fájt, nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy mert annyira fájt már előtte a hasam is. De azóta még jobban fáj, úgy érzem, mint akit felnyársaltak. Ez mennyire normális?2014. ápr. 7. 12:50
1/2 anonim válasza:
Fú, reméltem, hogy azt írod, 3-4 napja volt, mert akkor bíztatnálak, hogy beágyazódási fájdalom volt (én sírtam, annyira fájt a hasam, a fiam 4 éves :) ).
Így arra tippelnék, kicsit túl sok tüsződ érett, vagy kevés tüszőrepesztőt kaptál, és nehezen repednek.
De ez csak tipp, nem vagyok szakember.
Mi jövő hónapban megyünk inszemre, kistesót szeretnénk.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem nemrég volt inszeminációm és énis szoktam érezni az ovulációt. Az inszem alatt majdnem összepisiltem magam a fájdalomtól, utána még 1 óráig csak levegőért kapkodtam, majd a görcsoldó injekció határása elmúltak az erős görcsök. Azóta is érzem mindkét petefészkem meg a méhemet, élesen nyilalgat, de nem fáj annyira, hogy bevegyek bármit, de határozottan érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!