Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. ciklusnapon vagyok, es...

18. ciklusnapon vagyok, es meg nem volt ovum, az lh-k a 10. naptol negativak. Eddig mindig 12-15. napon volt pozi az lh. Lehet, hogy a melegtöl, vagy egyeb mastol csuszik az ovum? Ki jart mar igy? Högörbet is vezetek, az sem utal meg ovura.

Figyelt kérdés

2015. jún. 12. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen csuszhat, dehogy mitol azt nem tudom.

Nekem 32 nap es semmi. Sztem mar nem is lesz. Ovu nelkuli honap van nekem. :(

Ha csuszik az nem akkora baj, mintha kimarad. Nyugi.

2015. jún. 12. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt! Sajnalom, hogy neked kimaradt! De vannak meg csodak, hatha majd most!!! :)
2015. jún. 12. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Maskor mikor szokott egyebkent lenni az ovud? Volt mar, hogy kimaradt? Vagy csuszott?
2015. jún. 12. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
20. napon vagyok, ma vegre pozi az lh. Ugyhogy ugy nez ki, hogy csuszott. De meg azert merem a höt, abbol kiderül, hogy meg is tud-e repedni :) drukkoljatok legyszi!!!
2015. jún. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!