A ciklusom 18. ik napján 9 mmes tüszőt látott a doki, azt mondta nem tudja eldönteni h volt e már ovum, vagy éppen majd lesz hétvégén. Most akkor mi van?
Én már nem hiszek az ultrahangnak.
9. nap: PCO-s jellegű, tüsző sehol
11. nap: 8 mm-es a legnagyobb a bal petefészekben, emellett több 4-6 mm-es
13. nap: jobb petefészekben 21 mm-es. doktornő utasítására aznap elkaptam apát :)
és a hőgörbe meg a nyák szerint az ovuláció a 20. napon volt. akkor most hogy is van? merthogy ez a három nap egymásnak ellentmond...
Csinálj LH tesztet.
De ha volt már ebben a ciklusban ovud szerintem nem láthat tüszőt. Nem lehet ciszta? Mész hozzá jövőhéten is?
Érdemes lenne egy ciklusfigyelés 2 naponta kb. a 8. naptól. És akkor mindent látnátok a legelejétől kezdve.
Lehet nem elég jó a doki vagy az ultrahangja.
Nekem is félrenéztek már sokmindent.
A tegnapi 9 mm-es tüsző hétvégére még nem fogja elérni az optimális érettséget, a 20-21 mm-es nagyságot.
Viszont ha meg már megtörtént volna az ovuláció, akkor sárgatestet kellett volna látnia az orvosodnak.
Ébredési hőt szoktál mérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!