Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt ellenére volt...

Negatív teszt ellenére volt már valaki terhes?

Figyelt kérdés
Késik a menstruációm, két hete sokszor rám tört a mindjárt megjön érzés, de semmi. Ma teszteltem negatívat, nem reggel. Lehet még ettől baba? Két éve volt egy vetélésem, ott se volt pozitív a teszt, pedig uh-on már látta az orvos. Idén is volt egy vetélésem, ott halvány pozitív volt a teszt, de ott menstruáltam és a mensi 5.napján nagyon halvány, rá egy hétre laboros teszten már erősebb. Lehet hogy nálam később mutatja ki vagy mi lehet a baj? Valaki esetleg járt már így, hogy negatív teszt ellenére terhes volt és meg is maradt a bébi? köszönöm a válaszokat.
2015. jún. 10. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Na de mennyi ideje késik? Két hét késés után biztosat kellene mutatnia akkor is, ha a ciklus legvégén volt peteérésed valahogy.
2015. jún. 10. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
4 napja
2015. jún. 10. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenkor már minden teszt kimutatná,a 25-ös érzékenységű olcsóbb fajta is.

Ha tutira akarsz menni vegyél egy Predictor Early otthoni terhességi tesztet,Rossmannban kapható,az hiper érzékeny.

2015. jún. 11. 01:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Erdekes ez a dolog mert en is igy vagyok a tesztekkel. Nekem vaskos nykh van a mehemben egy reszen .a tobbi a menzsesszel tavozott! Fura mert egy hete erosodott a vonalam de csak bizonyos tesztekkel. De meg nem olyan eros mint a kontroll csik. Preditor early azonnali vonal napok ota. Expect azonnal vonal de fele erossegu mint a kontroll csik de ott van. X epillel barmit csinalok az full nulla. Emelygek es faradt vagyok nagyon illetve erdekes mert soha nem volt hasam csak a terhessegeknel es mindenki kerdezi hogy jon a baba? En penteken megyek dokihoz vissza h mi van mar azzal a nykh val lat e mar petezsakot! A tesomnak 1 hetig halvany epp valami vonalka volt es mar 14 eves a gyerek. Szoval az orvosnal biztosabbat senki nem.tud mondani mar tesztekkel sem. Deeee o is csak akkor latja h mo van ha mar legalabb 3 het eltelt es a menzesz pedig kimaradt vagy 2 hete. Tapasztalatbol tudom.szovhangot meg 6 hetesen kb.7 talan. Szoval van remeny meg . Vegyel valami masfajta tesztet es a reggeli pisibol probalgasd ! De kerj idopontot orvoshoz!
2015. jún. 11. 05:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha nem jon meg jövő héten megyek dokihoz. Köszönöm a válaszokat
2015. jún. 11. 06:45
 6/7 anonim ***** válasza:

a statisztika szerint 10%-nak még a 20. dpo-n is negatív a tesztje, pedig baba van a dologban.

Voltál hormon vizsgálaton? Az előzmények alapján valami nincs rendben a hormonrendszereddel :( egy alapos kivizsgálás nem ártana.

2015. jún. 11. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam mert a doki nem ad beutalot mert szerinte fogyjak le azert nem jon a baba. Pajzsmirigy alulmukodesem van.
2015. jún. 11. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!