Fagyasztott embriótranszfer során kb. mikorra esik az az időpont, amikor megkezdődik a beágyazódás?
Február 18-án kaptam vissza egyetlen életben maradt, osztódó, felolvadt 4 sejtes embriómat, és a ma reggeli 25ös teszt negatív. Két napja, hogy napi szinten pár alkalommal valami halvány barnás dolog jön, de csak a papíron látszik. Utrogestant 2X3, Estrofemet 3X2 adagban szedek. Holnap reggel megyünk Tapolcára tesztelésre.
2007-ben volt egy sikeres lombikom, csak 25. hétre koraszüléssel végződött, akkor volt ilyen barnázásom, tavaly novemberben a stimus transzfernél 2 embriót kaptam vissza, akkor viszont abszolút nem volt semmi barnázásos dolog.. Buta voltam, hogy 25öst használtam, de apuka vette, több meg nincs itthon. De szerintetek van még esélyem?
Ha megmaradt a baba, akkor már beágyazódott.
A tesztről meg annyit, hogy a barátnőm tesztje szintén negatív lett, másnap megnézték a hcg-jét, 370!! volt. Ami lehet, hogy két baba (beültetés után 10. napon.)
Szerintem van esélyed, de tudod, hogy nem szabad idegeskedni!!!
Szorítok!
Köszönöm a válaszod :)
Próbálok nem idegeskedni, és nagyon bízom ebben az egy babában! Az a baj, hogy Tapolcán már nem néznek vérből HCG-t, csak vizeletteszt van.
Ez a barnás-nyákos valami esetleg lehet akkor a beágyazódás jele is? Próbálok erre koncentrálni, sokadik lombikosként..
Én is sokadik lombikos vagyok, nekem egyszer sem maradt meg, és nem is tapasztaltam soha ilyen barnás váladékozást. Tehát lehet, hogy tényleg a beágyazódás jele ez. Meg akinek megmaradt, mind azt mondta, hogy úgy fájt a hasa, mintha meg akarna jönni a menzesze. Nálad nincs ilyen érzés?
(első voltam).
Sajnálom, hogy neked nem sikerült eddig :(
Rettenetesen elkeserít, hogy akik annyit küzdenek érte sok-sok időn át, anyagi áldozatokat felvállalva, pont nekik nem teljesül a vágya, míg másoknak meg.. :S
Megjön érzés a maga nemében nincs, minimális hasfájdogálás, de csak olyan, mintha egy gyenge izomgörcs lenne.
Megkérdezhetem, hogy miért "csak" egy-két embriót kaptál vissza? Csak azért, mert nekem is max. 2 volt eddig, amit vissza tudtak tenni, és a leszívott sejt is max. 3 volt.
Nekem azzal magyarázták, hogy magas volt az FSH értékem, ezért nem tudtam jobban stimulálni.
Bocs, hogy kíváncsiskodok.
Egyébként nagyon szomorú, ami az első babáddal történt :((( Ez még sokkal rosszabb, mintha meg sem marad, hiszen nem éli bele magát az ember, hogy anya lesz.
Semmi baj, hogy kíváncsiskodsz :) Én is az vagyok, azért is jöttem ide :)
Novemberben volt a stimulációm, elég nehezen indultak be a petefészkeim, s maximális dózisban kellett kapnom az injekciót. 19 sejtet szívtak le végül, amiből 11 termékenyült meg ICSI-vel, 2-őt kértük akkor vissza, mert a korábbi koraszülésem laparotómiás sürgősségi császárral volt, hogy mentsék a babát (2 napot élt) és azt javasolta a nődokim, hogy 2-nél többet ne merjek visszakérni, nehogy hegszétválás legyen a következménye a terhesség későbbi szakaszában. Akkor a 2 embrióból egy sem tapadt meg, bár azoknál nem volt AHA, mert annak is ugye indikációi vannak, 9 embrike pedig ment fagyiba. A mostani transzfer előtt felolvasztották a 2007-ből megmaradt 2 embriót, ők nem élték túl, és a maradék 9-ből pedig ez az egyetlen egy volt életképes.
... megsirattam a babádat...:(( Ez így még durvább, mint ahogy először elképzeltem.... Kívánom, hogy túl tudj lépni ezen a szörnyűségen, és egészséges babának adj életet minél hamarabb.
Ja, így már értem, de akkor téged inkább túlstimuláltak, nem?? Mert a 19 meg rengeteg!
Én nem tudom, hogy van ez, most készülök az ötödikre (jobban mondva a hatodikra, mert az ötödiknél nem osztódott az egyetlen sejt, és így nem volt mit visszaültetni) - de azért eléggé ki vagyok már lelkileg bukva...
Holnapra a legjobbakat kívánom neked, ha időd engedi, írd meg légyszi, hogy mit mondtak!!
Lehet túlstimuláltak, de jelei nem igazán voltak, csak minimálisak.. Én inkább a rossz minőségű sejtjeim nem értem, hiszen még csak 29 éves vagyok..
Mellesleg részben túlléptem a dolgon, ezért is vágtunk bele tavaly ismét a lombikba :)
Kívánom neked a legjobbakat, s hogy ez most sikeres legyen!
Holnap mindenképpen jelentkezek! És remélem jó hírekkel fogok jönni :)
Biztos ez már? :S 2007-ben nekem is először azt mondták, hogy méhenkívüli, és még ugyanazon a napom itthon egy másik UH-n azt mondták hogy belül van :)
Holnap teszt lesz, 11. nap, 20as teszttel - majd kiderül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!