Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napi hormonsorom milyen?

3. napi hormonsorom milyen?

Figyelt kérdés

TSH 1,81

T4 11,9

T3 5,59

anti tpo 0,7

Lh 3,17

fsh 6,21

prolaktin 558

ösztradiol 73 alatt

tesztoszteron 0,6

kortizol 521

tsh-t tudom 2 alatt jó, de inkább 1 hez közel. prolaktin kicsit magas, de tartományom belűli..igazából az ösztradiol a tragédia...de nem tudom egybe, az összest nézve az mekkora gond. ill mit lehet tenni. Ir-m van, meforalt kapok rá rá, de tavaly óta szépen javulok, felére csökkentek azok az értékek !

2015. jún. 9. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy anti-müller hormont nézetnék a helyedben, mert az LH-FSH arányod korai petefészek kimerültség jele, annak 1:1 arányúnak kéne lennie és neked duplája az FSH.

Szokott lenni ovulációd?

2015. jún. 9. 15:38
 2/5 A kérdező kommentje:
igen,leálltam pár hónapra sajnos, de már egy ideje megint van..teszt és hő..meglátjuk a 21. napit.. pedig még első baba lenne :(
2015. jún. 9. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
fsh 6.21 a ref tartomány 3.85-8.78
2015. jún. 9. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Az igaz,hogy az FSH még határértéken belül van,de ahogy már írták,az FSH-LH aránynak 1:1-nek kell lennie.Ha az FSH több,jóval több,akkor az petefészek kimerültségre utalhat,szóval mindenképp kéne nézetni AMH-t is.
2015. jún. 9. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
sajnos a dokik is mindig csak a tartományt nézik, nekem pl. 25 nmol/ l a 22. napi progeszteronom, határérték 16,40 - 59,02 nmol/l , azt mondják rá, hogy jó, pedig alacsony és ebből nem lesz baba valószínűleg :(
2015. jún. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!