3. napi hormonsorom milyen?
Figyelt kérdés
TSH 1,81
T4 11,9
T3 5,59
anti tpo 0,7
Lh 3,17
fsh 6,21
prolaktin 558
ösztradiol 73 alatt
tesztoszteron 0,6
kortizol 521
tsh-t tudom 2 alatt jó, de inkább 1 hez közel. prolaktin kicsit magas, de tartományom belűli..igazából az ösztradiol a tragédia...de nem tudom egybe, az összest nézve az mekkora gond. ill mit lehet tenni. Ir-m van, meforalt kapok rá rá, de tavaly óta szépen javulok, felére csökkentek azok az értékek !
2015. jún. 9. 15:35
1/5 anonim válasza:
Egy anti-müller hormont nézetnék a helyedben, mert az LH-FSH arányod korai petefészek kimerültség jele, annak 1:1 arányúnak kéne lennie és neked duplája az FSH.
Szokott lenni ovulációd?
2/5 A kérdező kommentje:
igen,leálltam pár hónapra sajnos, de már egy ideje megint van..teszt és hő..meglátjuk a 21. napit.. pedig még első baba lenne :(
2015. jún. 9. 15:43
3/5 A kérdező kommentje:
fsh 6.21 a ref tartomány 3.85-8.78
2015. jún. 9. 15:48
4/5 anonim válasza:
Az igaz,hogy az FSH még határértéken belül van,de ahogy már írták,az FSH-LH aránynak 1:1-nek kell lennie.Ha az FSH több,jóval több,akkor az petefészek kimerültségre utalhat,szóval mindenképp kéne nézetni AMH-t is.
5/5 anonim válasza:
sajnos a dokik is mindig csak a tartományt nézik, nekem pl. 25 nmol/ l a 22. napi progeszteronom, határérték 16,40 - 59,02 nmol/l , azt mondják rá, hogy jó, pedig alacsony és ebből nem lesz baba valószínűleg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!