Móni1989 kérdése:
Szerintetek ez lehet terhesség? Tüneteim:mindjárt megjön érzés, émelygés, rossz közérzet, szédülés, mellviszketés, puffadás, néha alhasi néha köldök körüli szúró fájdalom, egy kék ér a jobb mellemen de a teszt a 12 napon negatív volt.
Figyelt kérdés
A hőm 36,8 nyelv allatt mérve reggel.Már több mint két éve szeretnénk babát a férjemmel.Szerintetek lehetek a negatív teszt ellenére terhes?2015. jún. 5. 14:52
11/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked 6-os.Hát mán a lakótársam akinek már van egy nagy fia rábeszélt,hogy reggel teszteljek,mert amiket elmondtam neki az alapján ő is azt gondolja,hogy lehet baba.Úgyhogy reggel talán kiderül de nemtudom mit fogok csinálni ha még mindig negatív lesz.Hiába vannak meg a tünetek én már nem hiszek semmi tünetnek.Nagyon idegesít ez a dolog most már vagy jönne meg vagy derülne már ki,hogy mi bajom van,mert ez a bizonytalanság a legrosszabb.Reggel megírom mi a fejlemény.
2015. jún. 5. 21:56
13/20 A kérdező kommentje:
Még ma is negatív de nem jött meg és a hőm is fent van még.Nemtudom mi van már komolyan.
2015. jún. 6. 08:25
14/20 anonim válasza:
Hmm.... nem értem, mi lehet?!?! Elhiszem, hogy ideges vagy ,és folyton ez jár a fejedben.... Nem tudom... Lehet ha nem jön meg jövőhéten elmehetnél egy dokihoz, csak többet tudna mondani, és te is megnyugodhatnál!?!?
15/20 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy Angliában élek és még nincs háziorvosom(itt a háziorvos állapítja meg a terhességet)Angolul nem tudok a férjem meg minden nap dolgozik este ér haza.16.-án kéne a másodig menszesznek megjönnie ha az sem jön meg akkor megint tesztelek és ha még akkor is negatív akkor megkérem a férjem,hogy vegyen ki egy szabadnapot és kisérjen el az orvoshoz.
2015. jún. 6. 13:49
16/20 anonim válasza:
Megint én :)
Hát én is ma jöttem haza Németből én is laktam, de nekem se megy a nyelv stb.... így épp a baba miatt jöttem haza :) Remélem minden rendben lesz :)
17/20 A kérdező kommentje:
Ma délután megjött:(Csak nem értem miért késett ennyit és,hogy miért vannak a tünetek,mert persze azok még mindig megvannak.
2015. jún. 7. 23:38
18/20 anonim válasza:
Óó ...nem értem pedig tényleg olyanok a tüneteid...
19/20 A kérdező kommentje:
Hát még júniusban tényleg nem voltam terhes de júliusban már igen.Júliusban megint késett.4napos késésnél csináltam tesztet délután és azonnal 2csíkos lett nem kellet egy percet sem várni a két csíkra.Most vagyok 9hetes 2napos terhes.
2015. aug. 11. 14:56
20/20 anonim válasza:
De jóóó! Gratulálok!! :) És hogy vagy? Hogy bírod? Én azóta már 15 hetes vagyok :) Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!