Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5.6 - os tsh mellett babaprojekt?

5.6 - os tsh mellett babaprojekt?

Figyelt kérdés

Az endo doki napi fél szem Letroxot írt fel. Azt mondta, hogy próbálkozhatunk tovább a babával. Szeptemberben kell mennem megint vérvételre, de ha közben összejön a baba akkor hamarabb néznek tsh-t. Sok helyen olvastam, hogy a babához 0.5 - 1 közti érték kell, hogy megmaradjon és ne legyen baja.

Mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Inkább várjunk szeptemberig?? Segítsetek légyszi!!

2015. jún. 4. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:

1 körül kell lenni a babához, bár olvastam már olyat, hogy ilyen magas TSH mellett is sikerült, és egészséges is lett.

De az biztos, hogy ha sikerül is, nagyobb a vetélés veszélye is.

Egyébként a letrox már pár hét alatt hat :)

2015. jún. 4. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Pár hééét??? Ez komoly?? Jaj de örülnék, ha sikerülne!!! Köszönöm az infót!!! 😊
2015. jún. 4. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Fél letrox kevésnek tűnik ilyen rossz tshhoz. Többi hormonod?
2015. jún. 4. 09:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Én várnék, amíg nem rendeződik. Az én endo dokim 6 hetente vérvételre küldött, míg be nem állította a pontos adagolást. Csak akkor vágtunk bele, mikor minden rendben volt és zöld utat kaptunk. Kérd meg, hogy küldjön hamarabb vérvételre,vagy magánban is megcsináltathatod.
2015. jún. 4. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
A TSH közvetlenül nem akadàlyozza a teherbe esést és a vetéléshez sincs köze!Nekem SOHA az életbe nem ment a tsh értékem 0,001 fölé!3 gyerekem van mindegyik elsőre összejött amint beàllìtották az FT4-emet.Az FT4 számít a terhességben!Az okoz sok gondot,ha nincs beállìtva.Vetélésem soha nem volt.
2015. jún. 4. 14:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 4-es! Megkérdezhetem nekes mennyi volt kezdéskor a tsh-d és hogy mennyi idő múlva kaptatok zöld utat?

A többi értékem:

Szabad T4: 12.32 ( 7.75-15.21 )

LH: 13.81

Prolektin: 346.4 ( 70.8-566.6 )

FSH: 6.10

Ösztradiol: 151.3

Progeszteron: 3.4

Tesztoszteron: 1.9 ( 0.4-2.6 )

Még annyi , hogy vettem himalájasót. Meg hallottam a Pajzs Komplexről ami gyógynövényekből van. Csak nem tudom, szabad lenne - e szedni a Letrox-al?!

2015. jún. 4. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: megkérdezhetem, hogy azóta mi újság?

Én tegnap tudtam meg, hogy 3,6 a TSH-m. Mi is próbálkozunk a babával...

2015. szept. 16. 11:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedved utolsó!

Azóta lement a TSH-m 1.79-re. Az endokrinológus szerint ez jó a babához! Bár sok helyen kevesebbet olvastam...

2015. okt. 27. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Köszi a választ, én kérdeztem.

Szerintem most már tökéletes a TSH-d a teherbe eséshez.De írásodból úgy veszem ki, hogy még nem sikerült, ugye?

Ha nem gond kérdezhetek még egyet: mennyi idő alatt csökkent le a TSH-d?

2015. okt. 28. 09:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos még mindig nem jött össze a bébi...

4 hónap alatt sikerült levinni 1.79-re , bár mondjuk csak himalájasóval készült ételeket ettem és kineziológus is segített. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy ezutóbbi 2 mennyire járult hozzá ehhez az eredményhez. Bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok ha tudok :) :)

2015. okt. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!