5.6 - os tsh mellett babaprojekt?
Az endo doki napi fél szem Letroxot írt fel. Azt mondta, hogy próbálkozhatunk tovább a babával. Szeptemberben kell mennem megint vérvételre, de ha közben összejön a baba akkor hamarabb néznek tsh-t. Sok helyen olvastam, hogy a babához 0.5 - 1 közti érték kell, hogy megmaradjon és ne legyen baja.
Mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Inkább várjunk szeptemberig?? Segítsetek légyszi!!
1 körül kell lenni a babához, bár olvastam már olyat, hogy ilyen magas TSH mellett is sikerült, és egészséges is lett.
De az biztos, hogy ha sikerül is, nagyobb a vetélés veszélye is.
Egyébként a letrox már pár hét alatt hat :)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 4-es! Megkérdezhetem nekes mennyi volt kezdéskor a tsh-d és hogy mennyi idő múlva kaptatok zöld utat?
A többi értékem:
Szabad T4: 12.32 ( 7.75-15.21 )
LH: 13.81
Prolektin: 346.4 ( 70.8-566.6 )
FSH: 6.10
Ösztradiol: 151.3
Progeszteron: 3.4
Tesztoszteron: 1.9 ( 0.4-2.6 )
Még annyi , hogy vettem himalájasót. Meg hallottam a Pajzs Komplexről ami gyógynövényekből van. Csak nem tudom, szabad lenne - e szedni a Letrox-al?!
Kérdező: megkérdezhetem, hogy azóta mi újság?
Én tegnap tudtam meg, hogy 3,6 a TSH-m. Mi is próbálkozunk a babával...
Kedved utolsó!
Azóta lement a TSH-m 1.79-re. Az endokrinológus szerint ez jó a babához! Bár sok helyen kevesebbet olvastam...
Köszi a választ, én kérdeztem.
Szerintem most már tökéletes a TSH-d a teherbe eséshez.De írásodból úgy veszem ki, hogy még nem sikerült, ugye?
Ha nem gond kérdezhetek még egyet: mennyi idő alatt csökkent le a TSH-d?
Igen, sajnos még mindig nem jött össze a bébi...
4 hónap alatt sikerült levinni 1.79-re , bár mondjuk csak himalájasóval készült ételeket ettem és kineziológus is segített. Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy ezutóbbi 2 mennyire járult hozzá ehhez az eredményhez. Bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok ha tudok :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!