Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki esett teherbe Pharmatex...

Valaki esett teherbe Pharmatex hüvelykrém mellett úgy, hogy először belém jött a párom majd tettem fel a krémet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki esett teherbe Pharmatex hüvelykrém mellett úgy, hogy először belém jött a párom majd tettem fel a krémet???

Köszönöm, ha válaszoltok!!!

2015. máj. 28. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én amikor a dokimat kérdeztem a pharmatexről csak annyit mondott,hogy sok ilyen abortuszt csinál így ő ezt önmagába nem ajánlja
2015. máj. 28. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szintén doki mondta nekem,h minden második kismamája ezzel a fogamzásgátlóval védekezett!

Kihangsúlyozom Kismamája:)

Én is gondoltam eme védekezési formára,de ez nekem elég meggyöző volt számomra,h nE tegyem.

2015. máj. 28. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de mégis hogyan eshetett volna valaki attól teherbe, hogy a párod BELÉD "jött"?

Miért nem lehet értelmesen megfogalmazni egy kérdést?

Amúgy a 2. gyerekem Pharmatex mellett fogant, pedig mi aktus ELŐTT használtuk, ahogyan kell....

2015. máj. 28. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék! Itt a magyarázata pharmatex mellett lettem terhes kérdésre...vagy legalábbis egy részére.

Mielőtt belém megy a pasid előtte kéne feltenni a krémet...

2015. máj. 28. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A pharmatex teljesen megfelelő használat mellett sem nyújt védelmet mindenkinek, ha nem úgy használtátok ahogy kell akkor meg pláne megvan az esély terhességre.
2015. máj. 28. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez? Káosz elmélet vagy pillangóhatás? Belédmegy (autóval?) a párod és valaki valahol terhes lesz?
2015. máj. 28. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, de ez nagyon buta kérdés.

1. A Pharmatex NEM védekezés. (Első gyermekem ennél fogant, amikor a második baba nem akart összejönni, a párom ajánlotta, hogy használjuk megint... második próbálkozásra összejött.)

2. Ugyan mégis hogy gondoltad? Szerinted így kell alkalmazni? Beléd megy a párod (autóval? ütvefúróval?), majd felkened a krémet? Tanultál biológiát?

Szerinted mégis mi a lócitromos nyavalyáért kell ELŐSZÖR a krémet használni? Hogyan "hatástalanítsa" a hímivarsejteket, ha csak utólag használod, mikor azok már a méhnyakon belül lubickolnak?

2015. máj. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!