Valaki esett teherbe Pharmatex hüvelykrém mellett úgy, hogy először belém jött a párom majd tettem fel a krémet?
Sziasztok!
Valaki esett teherbe Pharmatex hüvelykrém mellett úgy, hogy először belém jött a párom majd tettem fel a krémet???
Köszönöm, ha válaszoltok!!!
szintén doki mondta nekem,h minden második kismamája ezzel a fogamzásgátlóval védekezett!
Kihangsúlyozom Kismamája:)
Én is gondoltam eme védekezési formára,de ez nekem elég meggyöző volt számomra,h nE tegyem.
Már bocsi, de mégis hogyan eshetett volna valaki attól teherbe, hogy a párod BELÉD "jött"?
Miért nem lehet értelmesen megfogalmazni egy kérdést?
Amúgy a 2. gyerekem Pharmatex mellett fogant, pedig mi aktus ELŐTT használtuk, ahogyan kell....
Na tessék! Itt a magyarázata pharmatex mellett lettem terhes kérdésre...vagy legalábbis egy részére.
Mielőtt belém megy a pasid előtte kéne feltenni a krémet...
Bocsáss meg, de ez nagyon buta kérdés.
1. A Pharmatex NEM védekezés. (Első gyermekem ennél fogant, amikor a második baba nem akart összejönni, a párom ajánlotta, hogy használjuk megint... második próbálkozásra összejött.)
2. Ugyan mégis hogy gondoltad? Szerinted így kell alkalmazni? Beléd megy a párod (autóval? ütvefúróval?), majd felkened a krémet? Tanultál biológiát?
Szerinted mégis mi a lócitromos nyavalyáért kell ELŐSZÖR a krémet használni? Hogyan "hatástalanítsa" a hímivarsejteket, ha csak utólag használod, mikor azok már a méhnyakon belül lubickolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!