Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex hüvelykrém peteérés...

Pharmatex hüvelykrém peteérés alatt?

Figyelt kérdés

A párommal általában megszakítással "védekezünk". Jó ideje így csináljuk, gyógyszert nem szedhetek (fibroadenoma miatt), az óvszert pedig nem szeretjük, de nem is lenne baj, ha "becsúszna" a baba. Szerettük volna kipróbálni, hogy milyen, ha belém élvez, ezért vettünk Pharmatex krémet, egyszer próbáltuk az előző ciklus vége felé, utána meg is jött rendesen.

Tegnap újra használtuk, de ma bevillant, hogy mostanában vagyok félidőben. Megnéztem, ma van peteérésem a naptár szerint, de megnéztem Maybe Baby mikroszkóppal is, teljesen páfrányos (tehát tényleg peteérésem van).

Szerintetek mennyi esély van rá, hogy teherbe estem így? Örülnék neki, ha saját tapasztalatokat írnátok a Pharmatexről.Nektek mennyire vált be?

Előre is köszönöm!

2014. febr. 18. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, engem az orvos lebeszélt róla, hogy abszolút nem biztonságos. Ugye spermaölő hatású, (így akadályozza elvileg a teherbeesést), de egy teljes ejakulátumnak csak egy részét tudja hatástalanítani, szóval azért bőven marad esély a teherbeesésre, főleg ha pont peteéréses időben voltatok így együtt. De ha nem baj, ha jön a baba, akkor nincs gond. Vagy becsúszik, vagy nem.
2014. febr. 18. 23:24
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sok rosszat hallottam róla, nem biztonságos. Én is ki akartam próbálni, de utánaolvastam és valami kiegészítő védekezési módot ajánlottak hozzá. Nekem ez így túl soknak hangzott, ezért inkább tetettem fel spirált, ami mellett sikeresen teherbe is estem. Gondold el, mi lett volna ha parmatextet használok? 😳
2014. febr. 18. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Huh, spirál mellett? Nagyon jönni akart a baba...:) Ha a spirál ennyire nem megbízható, tényleg milyen lehet a Pharmatex, kicsit megijedtem azért.

Köszi a válaszokat!

2014. febr. 18. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
a mikroszkóp semmit nem ér, nekem 2 hetente volt párfrános miközben 9 hónapig sem peteérsem sem menstruációm nem volt. A pharmatex mellett azért fogannak babaák de azért nem olyan anyg rá az esély. Igy megfelelö védekezés ha nme baj ha mégis becsúszik, de ha szeretnél babaát inkább ebszéljétek meg és ne védekezzetek. Amit nem árt ha tudsz hogy egészséges pároknál jókor való együttlétből is csak kb 20% az esély a terhességre. Ezért van hogy a magyar átlag a 4 hónap. Ebben benne van az is akinek elsö második hónapban sikerül és az is akinek csak mondjuk a 7. hónapban.
2014. febr. 19. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát nem baj, ha véletlenül becsúszik, de azért így direkt nem szeretnénk még dolgozni az ügyön. :) Nem bánnánk, ha összejönne, de van még néhány dolog, ami nem a legtökéletesebb (munka, diploma), de hát ha jönni akar, akkor örülünk. :)

Köszönöm!

2014. febr. 19. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2008 óra azzal védekezünk és nekünk bevállt, igaz azóta úton van a második gyerkőc, de akkor nem is használtuk :)

Nekem csak jó tapasztalatom van róla, igaz a megfelelő fajtát meg kell találni, mert nekem sem mindegyik jó.

2014. febr. 19. 16:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Hátha valakinek még hasznos. Végül nem lettem terhes. Szerintem fogjuk még máskor is használni a krémet, mert egész jó kis cucc.
2014. márc. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!