Pharmatex hüvelykrém peteérés alatt?
A párommal általában megszakítással "védekezünk". Jó ideje így csináljuk, gyógyszert nem szedhetek (fibroadenoma miatt), az óvszert pedig nem szeretjük, de nem is lenne baj, ha "becsúszna" a baba. Szerettük volna kipróbálni, hogy milyen, ha belém élvez, ezért vettünk Pharmatex krémet, egyszer próbáltuk az előző ciklus vége felé, utána meg is jött rendesen.
Tegnap újra használtuk, de ma bevillant, hogy mostanában vagyok félidőben. Megnéztem, ma van peteérésem a naptár szerint, de megnéztem Maybe Baby mikroszkóppal is, teljesen páfrányos (tehát tényleg peteérésem van).
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy teherbe estem így? Örülnék neki, ha saját tapasztalatokat írnátok a Pharmatexről.Nektek mennyire vált be?
Előre is köszönöm!
Huh, spirál mellett? Nagyon jönni akart a baba...:) Ha a spirál ennyire nem megbízható, tényleg milyen lehet a Pharmatex, kicsit megijedtem azért.
Köszi a válaszokat!
Hát nem baj, ha véletlenül becsúszik, de azért így direkt nem szeretnénk még dolgozni az ügyön. :) Nem bánnánk, ha összejönne, de van még néhány dolog, ami nem a legtökéletesebb (munka, diploma), de hát ha jönni akar, akkor örülünk. :)
Köszönöm!
Mi 2008 óra azzal védekezünk és nekünk bevállt, igaz azóta úton van a második gyerkőc, de akkor nem is használtuk :)
Nekem csak jó tapasztalatom van róla, igaz a megfelelő fajtát meg kell találni, mert nekem sem mindegyik jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!