Görbe szakértők. Most akkor mi is van?
Szerintem tök ügyesen mérema hőm, de nekem nem jön le semmi. A folyásomat sajnos nem nagyon írom, mert azt gondoltam elég a hő is. Minden számítás, azt mutatta, hogy ezen a héten van péem, és ez alapján voltunk együtt is. De sokan azt mondták, már volt. Most akkor mi van és mikor kell megjönnie, van esélyem a babára?
A drága ovuteszteket feleslegeen lőtted el, ugyanis nem folyamatosan teszteltél, ahogy kellett volna. :-(
Az ovulációd valamikor a 18-22. napok között történt, legvalószínűbben a 21-22. napok valamelyikén. Sajnos elég keveset voltatok együtt, a fent említett termékeny napok előtt 3-4 nappal, ezzel erősen csökkentettétek a teherbe esés esélyeit. (Kb 10-14%-otok van a babára a statisztikák szerint.)
A luteális fázisod hosszát sajna nem tudom, de a 22. ciklusnap után 12-16 napra ne várd. Tehát ha a 40. napon se jön meg neked, és még mindig magas a hőd, akkor érdemes tesztelni.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!