Görbe szakértők, elemeznétek a hőmet? Fontos.
nega a tsztjeim.
vérvétel semmilyen gyulladást nem mutat,
menzi szokatlanul volt meg 21 én.
Mi lehet ez??????????????????????????
Attól, hogy volt kicsi vérzésed a feltételezett nemvárt mensi idején, még könnyen lehetsz babás! Szerintem -mivel több dolog is igazolja- ez egy abszolút babás görbe!
Majd írd meg, hogy alakultak a dolgok! :)
Nagyon ritkán előfordul, hogy valakinek nem kerül át a vizeletébe a HCG, így csak vérből mutatható ki. Két ilyen esetet olvastam. Az egyik valamelyik magyar fórumon, a kismama miután látta uh-h a 7 hetes ikreit, azután még csak úgy viccből vett még egy utolsó tesztet, és az is negatív lett. A másik még elképesztőbb volt, azt azt hiszem egy amerikai oldalon olvastam. A nőnek nem jött meg, voltak tünetei is, de negatívak voltak a tesztjei. 2 hét késés után elment dokihoz (tudod náluk csak a körzetihez jutsz el), a doki tiszta bunkó volt, és még egy vérvételre se volt hajlandó elküldeni. A nőnek nem volt pénze magán dokira, és ahogy én kivettem, úgy volt vele, hogy ha tényleg terhes, akkor előbb utóbb úgyis kiderül. Azt hiszem, úgy 10 hetesen kiharcolta magának az UH-t, amit 12 hetesen csináltak volna neki, de véletlenül rosszul írták fel neki az időpontot, így lekésett róla. Szóval újat kellett kérnie, és 15 hetesen meg is csinálták az uh-t, és az uh-t végző nődoki teljesen kibukott, hogy ilyen előfordulhat. Ha jól emlékszem ezután visszament a körzetihez reklamálni, és ő csak annyit mondott, hogy ez extrém eset, honnan kellett volna tudnia. Ja, és a nődoki kíváncsiságból vérből csináltatott tesztet, és a HCG érteke a második harmadnak megfelelő volt.
Szerintem csináltass a dokiddal egy uh-t, és ha se baba, se ciszta, akkor egy hormon vérvétel nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!