Ugye egyértelműen pozitív? Elhihetem? 21 hónapja próbálkozunk.
Ma lett volna esedékes a menstruációm. annyi sikertelen hónappal a hátunk mögött végre reménykedhetünk?
Hamarabb láttam a tesztcsíkot kijönni mint a kontroll csíkot.
Egymás után linkelem a képeket, az első azonnal készült, a második kb 1-2 percnél, a két utolsó pedig száradás után.
Ugye ez nem lehet szellemcsík vagy ilyesmi???
Azért lettem bizonytalan, mert a 10-es vaterás teszt és az xepil tesztcsík negatív lett ugyanabból a mintából.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ugyan olyanal teszteltem mint te, Hétfőn voltam dokinál sztem egyértelmű pozitív és mégsem látott terhességet sem hasi sem hüvelyi uh.-al, Hétfőn jön majd meg a véreredmény.
Nagyon sajnálom:-(((
Remélem mielőbb sikerül a baba!
Köszönöm! Megpróbáltam a jó oldalát nézni, nem kellett műteni és lehet tovább próbálkozni. Talán így már nagyobb lesz az esély a teherbeesésre. Jövőhéten inszeminációnk lesz, kapni fogok a ciklus második felére progeszteront, hogy segítsen a beágyazódásban és megtartani a terhességet. Remélem már nem kell sokat várnunk a gyermekünkre.
Majd megírom mi lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!