Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye egyértelműen pozitív?...

Ugye egyértelműen pozitív? Elhihetem? 21 hónapja próbálkozunk.

Figyelt kérdés

Ma lett volna esedékes a menstruációm. annyi sikertelen hónappal a hátunk mögött végre reménykedhetünk?

Hamarabb láttam a tesztcsíkot kijönni mint a kontroll csíkot.

Egymás után linkelem a képeket, az első azonnal készült, a második kb 1-2 percnél, a két utolsó pedig száradás után.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugye ez nem lehet szellemcsík vagy ilyesmi???

Azért lettem bizonytalan, mert a 10-es vaterás teszt és az xepil tesztcsík negatív lett ugyanabból a mintából.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. jún. 2. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Köszönöm! :)
2015. jún. 3. 09:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Halvány, de jól látható és rózsaszín! :) Ez pozitív. Gratulálok. Vigyázz magatokra! ;)
2015. jún. 3. 17:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Ma is pozitív lett a tesztem, kettő is. Megyek orvoshoz nemsokára, ugyanis elkezdtem pecsételni. Nagyon szomorú vagyok. :(
2015. jún. 3. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyan olyanal teszteltem mint te, Hétfőn voltam dokinál sztem egyértelmű pozitív és mégsem látott terhességet sem hasi sem hüvelyi uh.-al, Hétfőn jön majd meg a véreredmény.

2015. jún. 4. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Mi a helyzet kérdező? Mikor mész orvoshoz? A pecsételés nem feltétlen jelez rosszat. Drukkolok Neked, őszintén! :)
2015. jún. 6. 00:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot! Az orvos azt mondta kémiai terhesség volt, nagyon vékonynak találta a nyálkahártyámat, azt mondta ebben nem tudott rendesen megtapadni a baba... Még napokig pozitív volt a tesztem, 2 napja viszont negatív. Nagyon szomorú vagyok. :(
2015. jún. 7. 10:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom:-(((

Remélem mielőbb sikerül a baba!

2015. jún. 7. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:
8-as vagyok! Mihamarabbi gyermekáldást kívánok Neked!
2015. jún. 8. 22:47
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Megpróbáltam a jó oldalát nézni, nem kellett műteni és lehet tovább próbálkozni. Talán így már nagyobb lesz az esély a teherbeesésre. Jövőhéten inszeminációnk lesz, kapni fogok a ciklus második felére progeszteront, hogy segítsen a beágyazódásban és megtartani a terhességet. Remélem már nem kell sokat várnunk a gyermekünkre.

Majd megírom mi lett az eredmény.

2015. jún. 9. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!