Lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Olvastam,hogy valakinek egész terhesség alatt negatív a tesztje.

Alhasi görcseim vannak,olyan mindjárt megjön érzés,de soha nem jön meg.

Eddig gyengén volt hányingerem,most egyre erősebbek,émelygek,szédülök,állandó éhségérzetem van.

Állandóan fáradt vagyok,viszont nem volt kimaradt menstruációm.Nem beszélem be magamnak,mivel nem vaygunk babaprojecten.Csináltam teszteket 2 negatív.

De a tünetek megvannak és egyre erősebbek.

Lehetséges a terhesség?Létezik ilyen tényleg?

Ha valakinek volt hasonló akkor kérlek írjátok le.

2015. jún. 1. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes vagy, pár nap és megjön.
2015. jún. 1. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek egész terhessége alatt nem volt pozi tesztje mégis megszületett a kisfia aki ma már 10 éves... de ez nagyon szélsőséges és ritka, tesztelni elmaradt mensi után egy nappal érdemes, de ha rendesen menstruálsz szinte kizárt, hogy babás legyél.
2015. jún. 1. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, elmentem orvoshoz és persze nem voltam terhes. Csinált ultrahangot. Azt mondta hogy ovulációm van és amiatt, ez gyakori eset, nem tudok vele mit csinálni, eddig hiába nem voltak ilyen tüneteim, ez csak úgy kialakul, normális dolog. Két hónapja vagyok így, remélem egyszer majd elmúlik.
2015. jún. 1. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:

1.

2 hete van ez...és azóta is csak jön...

2.Nekem nem mindig rendszeres a menzeszem,így nem tudok következtetni,hogy mikor fog megjönni.

A barátnőmnek sincs meg rendesen,és ugyan ez volt ő kérdezte,hogy nem lehetséges-e...

Egész terhessége alatt negatív volt a tesztje,de erősebbek a tünetek,már van egy 5 hónapos kislánya.

2015. jún. 1. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál,de nem ovuláció miatt,3-4 hét és utána kell visszamennem.

Nekem se volt eddig semmi,a párommal minden hétvégén együtt vagyunk védekezés nélkül.Nem tudom hogy ha terhesség lenne akkor mikor történhetett.

Ovulációkor nekem más tüneteim vannak és egészen máshogy érzem magamat.

2015. jún. 1. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok babaprojekten, miért nem védekeztek?
2015. jún. 1. 21:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk babaprojecten,mert nem vagtunk nagyon bele,de ha lesz baba az se baj.
2015. jún. 1. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ha védekezés nélkül vagytok együtt és beléd is élvez, minden esély megvan rá.
2015. jún. 2. 09:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen védekezés nélkül vagyunk együtt és igen elment bennem.
2015. jún. 2. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsit már elegem van, hogy terjednek ezek a baromságok, hogy "van, aki menstruál a terhesség alatt" meg van, akinek egy pozitív tesztje sincs". Ne terjesszétek már, ezzel csak több ilyen rém ostoba kérdés lesz itt. Igen, vannak ilyenek, de nagyon ritka. A kérdezők lelkivilágának se jó ez.
2015. jún. 2. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!