Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » David 10es tesztről vélemény?

David 10es tesztről vélemény?

Figyelt kérdés
Mikor lett leghamarabb pozitív(dpo)? Az van ráírva, hogy 10es teszt, de most látom, hogy sokaknak a 25ös előbb kimutatta, mint a David.
ma 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es tesztek leghamarabb 9.dpo-n derenghetnek....nekem mondjuk 9.dpo-n soha nem látszott semmi.

Pár száz teszt után én azt mondom, ha 12.dpo-n negatív a 10-es teszt, akkor nincs terhesség.

Egyébként a facelle vagy predictor esetleg x-epil sokkal jobban mutatja. A david tényleg nehezen lesz pozi. 11.dpo előtt nem is javaslom, hogy megpróbáld vele.

ma 16:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 10-11 dpon, de hómező volt reggel. Holnap csinálok egy predictort aztán új hónap. :)
ma 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!