5napot késett a menszim lehet, hogy mégis terhes vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
Megjött és a màsodik napomon vagyok, ilyenkor nekem több szokott lenni. Most meg száraz lettem, mintha elmúlt volna még tampont sem tudok felhelyezni olyan szàraz és zàrt lett. Kicsi alhasi fájdalom, de nem görcsöl.2015. jún. 1. 20:11
1/3 anonim válasza:
Ha öt napot késett és kevesled a mensid akkor csinálj tesztet az már kimutatja, ha van baba és mivel vérzel így jobb gyorsan tudni.
2/3 A kérdező kommentje:
Két nappal előtte csinàltam tesztet, negatív lett. Igaz délutàn csinàltam, nem reggel.
2015. jún. 1. 20:38
3/3 anonim válasza:
Ha pár nap múlva is furán érzed magad csinálj mégegyet, de nekem 6 nap késésnél már délutániból is 20 másodperc alatt erős pozi tesztem lett :)
Nem hinném, hogy terhes vagy, de jobb megnyugodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!