Volt akinek megvolt és mégis terhes volt?
Arra lennék kiváncsi hogy volt e valaki akinek megjött de csinált tetsztet és terhes volt.
Illetve hogy a mensi alatt ha pozi a teszt az tényleg baba-e vagy a mensitől mutat halvány 2. csikot?
köszönöm..
az én helyzetem kicsit komplikáltabb..
mostanában volt pár kérdésem amiket kiirogáltam..
lényeg hogy én fogigátlót szedek, de 2. hónap volt h pont hó közepén egy napos pecsételés volt igy elmentem a dokimhoz ez pont egy hete volt, aki megnézett és mondta hogy nem véd a gyógyszeretm már. jelenleg akkor egy hete még nem látott semmit hogy teherbeestem volna, meg mondta h vékony a nyálkahártyám (5 mm) volt igy nem is igen tudna megtapadni.
Ezen kívül azt is látta hogy előtte való nap azaz multhét vasárnap repedt ismét meg egy tüszőm, mondta h 72 óráig ne legyünk együtt apával mert akkor biztos baba lesz. nem is voltunk együtt a következő 4 napig vigyáztunk erre.
Tegnap el is kezdet megjönni ahogy kell időben de mivel egész nap pisilni jártam iszonyatosan feszít a hasam alja, meg szurkál néha, és nincs meg annyira igy du. megcsináltam egy olcso x-epil tesztet. és foton nem látszik, de a fénynél igen h ott a 2. csik ugyan olyan vastag mint a kontroll max még szint annyira nem látok. nem kell sasolni forgatni de azért halvány.
(Közben elkezdtem ugye tegnap szedni az új fogigátlót ahogy a dr.nővel megbeszéltük ha megjön akkor kezdem.)
na most nem tudom mitévő legyek...vajon fals pozit mutat vagyx tényleg pozi a teszt... :(
Van már amúgy 2 gyermekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!