Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek van olyan, hogy együttl...

Nektek van olyan, hogy együttlét után nem folyik ki semmi? Vajon mitől függ ez?

Figyelt kérdés
Tudom, fura a kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy jár-e néha más is így, hogy szinte minden anyag eltűnik a mélyben:)

2015. jún. 1. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Néha megesett velünk is. :) Nem tudom az okát, de gyorsan sikerültek a gyerekek :)
2015. jún. 1. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem 😃😃😃 a felesleg kijön...
2015. jún. 1. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is eofordult, de altalaban kesobb vagy masnap kijott. Nem semmi kellemetlenseget okozva.

De az okat en sem tudom. Talan megrekedt valahol vagy ilyesmi aztan ahogy mozogtam kidszabadult.

2015. jún. 1. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk akkor szokott olyan lenni, ha sűrűn vagyunk együtt. Pl tegnapelőtt együtt voltunk és tegnap is. A tegnapi után nem folyt ki semmi, mert nem volt sok cucc :D

Nálunk is hamar összejöttek a gyerkőcök :)

2015. jún. 1. 09:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akiknél nem jött ki semmi, az olyankor volt, mikor a babára gyúrtatok, vagy fogamzásgátló mellett is előfordult?

2015. jún. 1. 09:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt, órákkal később visszajött. Akkor is mikor fogamzásgátlót szedtem és akkor is mikor babával próbálkoztunk.

Máskor meg azonnal visszajön a nagyja, fogalmam sincs min múlik.

2015. jún. 1. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Én fogamzásgátló mellett soha nem tapasztaltam, hogy nem jött volna ki! Mindig kifolyt....
2015. jún. 1. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen mennyiségű sperma jut beléd.
2015. jún. 1. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
4 vagyok, most gyógyszert szedek, előfordul igyis ugyis :D
2015. jún. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!