Nektek van olyan, hogy együttlét után nem folyik ki semmi? Vajon mitől függ ez?
Figyelt kérdés
Tudom, fura a kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy jár-e néha más is így, hogy szinte minden anyag eltűnik a mélyben:)2015. jún. 1. 08:59
1/9 anonim válasza:
Néha megesett velünk is. :) Nem tudom az okát, de gyorsan sikerültek a gyerekek :)
3/9 anonim válasza:
Nekem is eofordult, de altalaban kesobb vagy masnap kijott. Nem semmi kellemetlenseget okozva.
De az okat en sem tudom. Talan megrekedt valahol vagy ilyesmi aztan ahogy mozogtam kidszabadult.
4/9 anonim válasza:
Nekünk akkor szokott olyan lenni, ha sűrűn vagyunk együtt. Pl tegnapelőtt együtt voltunk és tegnap is. A tegnapi után nem folyt ki semmi, mert nem volt sok cucc :D
Nálunk is hamar összejöttek a gyerkőcök :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akiknél nem jött ki semmi, az olyankor volt, mikor a babára gyúrtatok, vagy fogamzásgátló mellett is előfordult?
2015. jún. 1. 09:22
6/9 anonim válasza:
Nekünk is volt, órákkal később visszajött. Akkor is mikor fogamzásgátlót szedtem és akkor is mikor babával próbálkoztunk.
Máskor meg azonnal visszajön a nagyja, fogalmam sincs min múlik.
7/9 anonim válasza:
Én fogamzásgátló mellett soha nem tapasztaltam, hogy nem jött volna ki! Mindig kifolyt....
8/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen mennyiségű sperma jut beléd.
9/9 anonim válasza:
4 vagyok, most gyógyszert szedek, előfordul igyis ugyis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!