Sikerülhetett? Érdemes esetleg holnap tesztelnem egyet? Megmaradhatott a baba?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:
2. babát szeretnék. A nemvárt napján (hétfőn) reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, viszont aznap délután megjött, 3 napig tartott. Miután megjött következő nap (kedd) ismét pozitívat teszteltem, valamivel erősebb volt a csík. Az orvosom pénteken tud fogadni.
2015. máj. 31. 13:19
11/15 A kérdező kommentje:
Meg is néznének....pénteken, de már nem vérzek...viszont akkor a magán orvosom is tud fogadni
2015. máj. 31. 20:36
12/15 anonim válasza:
Hallottam már olyanról ,hogy valaki az első 1-2hónapban vérzik pár napig,ennek az oka,hogy a tested még nem állt rá a babára,hanem működne a szokásos körforgásban.
Szerintem nem lesz baj,hiszen 3 napig tartott éd ha még utána a teszt is ugyanolyan pozi,akkor nem ment a babóca sehova és remélem ugyan ezt mondja a doki is :)
kellemes babavárást és írj hogy mi lett :)
13/15 A kérdező kommentje:
A baba jól van! :D
2015. jún. 18. 11:08
14/15 anonim válasza:
De jó, gratulálok, mit mondtak a vérzésre stb?
15/15 A kérdező kommentje:
Levált egy darab a méhnyálkahártyából és azért volt a vérzés. Kaptam gyógyszert, amit már nem is kell szednem :) Minden rendben van! :D
2015. júl. 10. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!