Most akkor megmaradhatott a baba vagy nem?
szerintem késöi peteérésed volt. vagy is mikor megjött volna akkor ágyazhatodott be, és szépen nem is vérzel tovább. vagy is megmaradt és a hcg-d is termelödik.
ha nem vérzel akkor menj simán idöpontra ha megint barnáznál akár ügyeletre is bemehetsz.
az elsönek már napokkal elötte elhalhatott a magzat vagy nem is kezdett el fejlödni, azért volt negatív a teszt.
a hcg lassan ürül ki, van akinek jó pár hetes terheség után napokkal is még pozitív a tesztje mert magas volt már a hcg-je.
Köszi a válaszokat, tényleg nagyon remélem, hogy megmaradt, de próbálok nem összetörni, ha mégsem. Viszont szerintem nem volt késői peteérésem, mert a 14. napon erős ovulációs fájdalmam volt, a 22. napon pedig hasszurka is volt, így utólag talán az lehetett a beágyazódás. De persze semmi sincs kizárva. Egyelőre semmi panaszom, szóval csütörtökig várok a dokival, ő is úgy mondta, hogy egy hét múlva kontroll.
Majd megírom mi volt! :)
Nagyon drukkolok! A méhnyálkahártya vastagság semmit nem jelent, nekem is 5 mm-el volt baba amire szintén azt mondák hogy lehetetlen.
Írd meg majd hogy mi volt.
Sziasztok!!
Nekem olyan kérdésem lenne:
1, én 21 éves vagyok, a párom meg 26, 6 éve vagyunk együtt...szerintetek korai még a gyerekvállalásról beszélni??
2, április 1-én menstruáltam, 14.napon voltunk együtt és nem védekeztünk. utána 23-án és 25 én voltunk még együtt védekezés nélkül!
Nekem ma vagyis 26 án megjött a mensim, csináltam tesztet is. És igazából azért nem tudom, h most mi van mert nekem tavaly október óta bajom volt a mensimmel, van úgy hogy 2 hónapig nem jön meg...most pedig 2 hónapja minden hónap 1.én megjött, ebben a hónapban viszont 1-én és 26-án is mejgött!!
Kérlek segítsetek!!
Megbeszéltük a párommal, h belevágunk a babaprojektbe!!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!