Nyíregyházán, Dr Seres Andreárol, valaki vélemény?
Figyelt kérdés
Hozzá akarok menni a magánrendelőjébe, csak még semmit nem halottam rola.2010. febr. 26. 20:21
1/6 anonim válasza:
Szia, barátnőm az elsőt nála szülte, de a másodikat már nem! Nagyon pénzéhes csaj azt hallottam. Annyi jó orvos van, miért pont hozzá akarsz menni?
2/6 anonim válasza:
szerintetek ki nagyon jó nyíregyen? Én Adorjánról hallottam jókat.
3/6 anonim válasza:
Én Dr. Pap Károlynál szültem a most 18 hós fiamat és most is hozzá járok 22 hetes kismama vagyok. Osztályvezető főorvos. Maximálisan meg voltam és vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom. Én ha már meglátom is megnyugtat és ez a lényeg.
www.koranyirendelo.hu
Itt többet olvashattok Róla és be is tudtok jelentkezni ha őt válasszátok.
4/6 anonim válasza:
Seres Andreát nagyívbe kerüld el!!! Én voltam nála 1x mert fájtak a petefészkeim! Úgy kezdte hogy nem fájhatnak mert én nem is tudhatom hogy hol vannak!!! Gyakorlatilag lehülyézett!!!
Aztán felírt valami drága gyógyszert ami persze nem használt! Ha nem akarsz negatív élmnyt, akkor kerüld el nagyívben!!!
5/6 anonim válasza:
Én Fábiánhoz járok. Szerintem a legjobb. Nagyon aranyos, alapos, kedves, megértő. Szóval csak Őt ajánlom.
B.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek a tapasztalatok nem valami biztatóak. Én meg már be jelentkeztem hozzá. Egy ismerősöm ajánlotta, mert vele nagyon segítő kész volt.
2010. febr. 28. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!