Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, akinek a nem várt...

Van valaki, akinek a nem várt előtt már napokkal hányingere volt és később kiderült, hogy terhes?

Figyelt kérdés
nekem most ez van,de tartok tőle,hogy ez még túl korai,hogy a terhesség jele legyen.
2015. máj. 29. 20:01
 1/8 Manna24 ***** válasza:
Igazàból bàrmi lehet.Szerintem túlsàgosan is figyeled a testedet.Én is ezt csinàlom :D Mikorra nem vàrod?
2015. máj. 29. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen. Velem így volt, illetve szédültem és néha kicsit.

20hkm

2015. máj. 29. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt. A 2. hányingeres napon vettem egy tesztet, halvány pozitív lett a vérzés előtt 5 nappal. De csak azért lehetett ilyen korán pozitív , mert a peteérésem is előbb volt napokkal.
2015. máj. 29. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:

jaj de jó ezt olvasni,reményt ad.

Tudom,hogy nagyon figyelem magam,próbálom kevésbé,de nehéz.

5 nap múlva kellene (nem kellene) megjönnie.

2015. máj. 29. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem első próbálkozás után 10 nappal migrénes fejfájásom és hányingerem volt. De olyan,h én még olyat nem éltem. Már nem tudtam másra gondolni és teszteltem, pozitív lett. Pedig még lett volna egy hét a nemvártig. (Szóval igaz, hogy a teszt 10 napos terhességet is ki tud mutatni.)
2015. máj. 29. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:
és ez megmaradt vagy csak egy napig tartott? Gondolod,hogy a terhességtől volt?
2015. máj. 29. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Megmaradt, most 2 éves:)

Hát én álmomban se gondoltam volna,h elsőre összejön, egy nap fájdalomban fetrengés után jutott eszembe a teszt. Még másnap is vettem egy másfajtát a biztonság kedvéért, mert nem akartam elhinni.

Aztán el is mentem háziorvoshoz mert 2-3 napig nem bírtam dolgozni az erős fejfájás miatt és mondta,h nem én vagyok az első esete akinek ilyen korán tünetei vannak. Aztán kb. 5. héttől jött az émelygés és 3. hónaptól meg tünetmentes voltam. Szóval érdekes ez, hogy utána meg semmi, teljesen gondtalan terhesség, dolgoztam is végig azt az egy pár migrénes napot kivéve.

2015. máj. 29. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi,hogy elmesélted,minden bíztatás jól jön,gratula a gyerkőchöz!
2015. máj. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!