Mitol johetett meg az utolso mensim 2. hetre?
Elozo mensim a 3. hetre jott meg, azutan pedig, most ra 2 hetre megjott. Es az utolso nem piros szinu volt, hanem inkabb egeszen sotetbarna szinu. Mitol lehet?
Azt is olvastam mar, ez terhesseg elejen elofordul. Sosem vedekezunk mert babat szeretnenk.
A beagyazodasos verzes nem szokott 4 napig tartani, en tuti elmennek endokrinologushoz megnezetni a hormonjaimat.
Vagy ami meg lehet, hogy tenyleg baba van, akkor viszont mar az elozo mensidnel is lehet, hogy volt, esetleg kozvetlenul azelott, vagy azutan fogant. En ellonek egy tesztet a helyedben, ha pedig negativ, akkor endodoki.
Utolso 3 verzesem datumai, aprilis 8, majus 1, majus 15.
Utolso a 2. hetre, elotte aprilisban a 3. hetre jott meg. Sohasem voltak rendszertelen honapjaim, mindig pontosan jott meg eddig. Es mint irtam mar az utolso piros, es tobbszor nagyon sotetbarna szinu volt. Ez mitol lehet? Amugy nemtudom lehetett e beagyazodas most utoljara, csak a barna szine miatt gondolok erre. Es meg az, h. majus 14. en voltam nodokinal, aki kenetet vett tolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!