Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti, akik március elejére "nem...

Ti, akik március elejére "nem várjátok" van görbétek?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha megosztanánk egymással a tapasztalatokat és együtt szurkolnánk egymásnak.
2010. febr. 26. 16:59
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Na ezt aztán jól megfogalmaztam :)
2010. febr. 26. 17:01
 2/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most reménykedem,mert eddig ilyen csúnya valószínű pé nélküli görbéjeim voltak,

[link]

ebben a hónapban viszont teáztam,és szerintem ez a görbe egész jó:

[link]

És neked van görbéd?

2010. febr. 26. 18:29
 3/40 A kérdező kommentje:

Szia!

Szép a görbéd, látszik hogy volt ovulációd.

Az enyém: [link]

28 napos ciklusaim vannak, de legutóbb 30 napos volt. Volt egy halvány pozitív tesztem, de aztán megjött.

Remélem sikeresebb lesz ez a hónap.

Mióta próbálkoztok?

2010. febr. 26. 18:40
 4/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem most késett az ovum, általában 28 naposak a ciklusaim és a 14-15. napon szokott lenni. Kivételesen jól húzta be a program, de ez most nem valami szép görbe.

[link]

2010. febr. 26. 18:45
 5/40 anonim ***** válasza:

Első vagyok!Kedves kérdező,a tiéd is jó lesz,mert felfelé ível szerintem.Másik válaszolónak pedig:

Az én görbéjeim is ilyenek voltak,mint a tiéd:(Hónapról hónapra.Próbáltál teát?Nekem az az első hónapban látod a görbén,segített.Amúgy 2 éve próbálkozunk,és a köv hóban kell elkezdenem a clostyt.A recept már itt van,de nem váltom ki,csak ha megjön.Hátha nem jön:))))

2010. febr. 26. 18:59
 6/40 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a maim...

2010. febr. 26. 19:01
 7/40 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Most nem teáztam és beteg voltam. Lehet, azért ilyen? Általában ehhez hasonlítanak a görbéim, bár pont ez 26 napos volt: [link]
2010. febr. 26. 19:09
 8/40 anonim ***** válasza:
Na ez a régebbi sokkal sokkal jobb,valószínű a betegség játszhatott közre tényleg a mostani görbe alakulásában.
2010. febr. 26. 20:52
 9/40 anonim ***** válasza:
54%
Sziasztok!Én is hőmérös modszerrel estem teherbe és egyikötök görbéjén sincs bejegyezve méhszájvzsgálat..Pedig jobb mint a mérés,rögtön tájékoztat!Én így lettem most terhes,persze ez nem törvényszerű,de hasznos dolog!Sok sikert a babára vágyoknak:-)
2010. febr. 27. 10:36
 10/40 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!Én próbáltam nyákot is méhszájat is nézni,de sosem tudom megállapítani egyértelműen,ezért be se írom.Nem értek hozzá.Görbém:

[link]

2010. febr. 27. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!