Remenykedjek vagy inkább ne? Így 8 év után.
Figyelt kérdés
8 eve varom a csodat lehet hogy most sikerult? Remenykedjek vagy ne? Ti lattok 2 csikot?
2015. máj. 28. 14:36
31/48 anonim válasza:
Ugye mèg nem jött meg?? Az a lènyeg, csak erősödik ah a csík!
32/48 anonim válasza:
Én még mindig negatívnak látom. Mikor is kellett volna megjönnie?
33/48 anonim válasza:
Júni 1-et ír a kérdező az egyik válaszában, szóval ma.
34/48 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg. És nem is érzem hogy megjönne. Reménykedem. Élőben rózsaszín a csík és kb 2 perc múlva kijött. Ma terveztem be a digitalisat. Amit meg is teszek. És du Meg csinálom. Meg látjuk. Du írok.
2015. jún. 1. 11:16
37/48 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz ez! Én sem tudtam lefotózni a csíkot rendesen, élőben meg teljesen egyértelmű volt.
Remélem a digitális megerősíti! Drukkolok! Írj ha teszteltél!
38/48 anonim válasza:
Juj...baba lesz szerintem :) Írj délután! :)
40/48 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Most jöttem meg a munkából. Holnap lesz teszt. Megyek reggel érte. Mindenképp megirom. Jó ejt. És nagyon köszönöm az érdeklődést! Aranyosak vagytok!
2015. jún. 1. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!