Ennyi hőleesés még belefér a nem várt előtt 3 nappal, vagy inkább mensi lesz ne is reménykedjek?
Köszi kedves utolsó remélem most végre nem bizakodom hiába. 3 éve várom a csodát :-(
Máskor közvetlen a mensi napján esett csak le most vagy hamarabb jön meg vagy nem tudom miért eshetett ekkorát.
Ennyi belefér. Nekem is pont így volt, aztán visszament, és babás maradtam.
Amíg meg nem jön, addig van remény.
Halkan mondom, mert lepontoznak érte: méhszájvizsgálattal én biztosabban meg tudtam mondani, hogy meg fog-e jönni, vagy sem, mint görbe alapján. Ha megjött, előtte két nappal mindig leszállt a méhszájam és puha lett. Amikor teherbe estem, akkor kemény és nehezen elérhető maradt.
13:41 vagyok
igen, szerintem is próbáld meg amit az előző válaszoló írt. az sokkal biztosabb. a hőgörbe gyakorlatilag nem mond semmit, csak utólag.
Nekem is mindig megjött 3 tized esés után.De nem mindenki egyforma.Reméljük visszakúszik és ott is marad.
Drukkolok
8 hetes kismami
Szia én csak ezt a görbét csatolom: [link]
12. hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!