Csak reggel vagy délutánn is jol elvégezhető a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
3 hete késik a menstruációm de az első teszt egy hete negatív lett, várjak holnap reggelik vagy megcsinálhatom most is? Már alig tudok várni holnap reggelik.2015. máj. 26. 20:05
1/15 anonim válasza:
Létezik, hogy valaki 3 hét késés után nem tesztel?!
2/15 A kérdező kommentje:
"Az első teszt negatív lett"
2015. máj. 26. 20:12
3/15 anonim válasza:
Elvileg minden tesztre rá van írva, hogy mikor lehet elvégezni. Szerintem már olyan modernek, hogy bármikor elvégezhető, legalábbis, amiket én használtam, azoknak az volt a tájékoztatójában.
4/15 anonim válasza:
Olvastam, de könyörgöm, 3 hete késik! Ha később is fogant, bármikor kimutatná.
5/15 A kérdező kommentje:
Nemvagyok fanatikus terhességiteszt vevő, ugygondoltam elég hamár biztosnak látszik.
2015. máj. 26. 20:24
7/15 anonim válasza:
3 hét késés után nem muszáj reggelig várni.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, csináltam egy vizeletsugaras expect terhességi tesztet, sajnos ez is negatív. :(
2015. máj. 26. 21:10
9/15 anonim válasza:
nekem egy hét késés után délután olyan eros pozitiv volt a teszt- mint maga a kontroll csik...
10/15 A kérdező kommentje:
Hát miutánn elkeseredtem jobban megnéztem és nagyon halványan pozitív... de 3 hét késés utánn nagyon erősnek kéne lennie, nem?!?
2015. máj. 26. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!