Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ébredési hőt csak reggel...

Az ébredési hőt csak reggel lehet lemérni?

Figyelt kérdés

Én három műszakban dolgozom, plusz pihenőnapokon is legváltozatosabb időpontokban kelek. Most épp éjszakás vagyok. Ma és tegnap ébredéskor, azaz 14:30-kor mértem meg a hőmérsékletemet nyelv alatt.

Mi a jobb, ha egy napi fix időben mérem, vagy ha mindig ébredéskor, akárhogy is ébredek?

2015. máj. 2. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Neked felesleges.

Változó munkarendben, azaz amikor a szervezeted folyton alkalmazkodni kényszerül, NEM fog értékelhető eredményt adni a hőmérőzés.

Csak annál ér valamit, aki mindig ugyanakkor kel és fekszik.

2015. máj. 2. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább ébredéskor de szerintem nálad 3 műszakban nincs sok értelme. Sajnos látszani fog a görbén. Ovuteszt??
2015. máj. 2. 17:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Még nem használtam ovutesztet. Ha azt veszek, azt hogy kell használnom? Mindennap, vagy mik az instrukciói az én esetemben?
2015. máj. 2. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
4 napja mérem, mindig tizedes pontossággal ugyanannyi, ha reggel mérem, ha délután, 36.6. De a peteérésem kb. másfél hét múlva várható, tehát addig ez elvileg oké is? Kíváncsi leszek, el fog-e térni.
2015. máj. 4. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ovutesztről én annyit tudok, hogy a számított napok előtt kell elkezdeni használni. Ha 28 napos a ciklusod akkor pl 10-11. napon vagy ott körül. És amikor a két csík egyforma erős, 24-36 órával megtörténik a peteérés. Ha jól tudom délután érdemes tesztelni vele és nem jó előtte sok folyadékot inni. Igazából itt pár óra különbségnek nem szabad latszania, ilyen munkarenddel azzal pontosabban tudod követni a peteérést mint hőmérőzéssel.
2015. máj. 4. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, szerintem látszani fog a gorben mikor váltottál műszakot. Nappali alvás sem olyan pihentető mint az éjszakai. Szerintem éjszakás és éjszakás napok között még nincs is különbség de hajnali keléssel szemben már valószínűleg van.
2015. máj. 4. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Napközben és reggel is ugyanannyi volt a hőm, egész nap, bármikor mérem. De holnaptól délután vagyok, majd meglátom, mennyire tér el. A hétvégén meg már délelőtt megyek.

2015. máj. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!