Az ébredési hőt csak reggel lehet lemérni?
Figyelt kérdés
Én három műszakban dolgozom, plusz pihenőnapokon is legváltozatosabb időpontokban kelek. Most épp éjszakás vagyok. Ma és tegnap ébredéskor, azaz 14:30-kor mértem meg a hőmérsékletemet nyelv alatt.
Mi a jobb, ha egy napi fix időben mérem, vagy ha mindig ébredéskor, akárhogy is ébredek?
2015. máj. 2. 17:08
1/7 anonim válasza:
Neked felesleges.
Változó munkarendben, azaz amikor a szervezeted folyton alkalmazkodni kényszerül, NEM fog értékelhető eredményt adni a hőmérőzés.
Csak annál ér valamit, aki mindig ugyanakkor kel és fekszik.
2/7 anonim válasza:
Inkább ébredéskor de szerintem nálad 3 műszakban nincs sok értelme. Sajnos látszani fog a görbén. Ovuteszt??
3/7 A kérdező kommentje:
Még nem használtam ovutesztet. Ha azt veszek, azt hogy kell használnom? Mindennap, vagy mik az instrukciói az én esetemben?
2015. máj. 2. 17:12
4/7 A kérdező kommentje:
4 napja mérem, mindig tizedes pontossággal ugyanannyi, ha reggel mérem, ha délután, 36.6. De a peteérésem kb. másfél hét múlva várható, tehát addig ez elvileg oké is? Kíváncsi leszek, el fog-e térni.
2015. máj. 4. 17:39
5/7 anonim válasza:
Az ovutesztről én annyit tudok, hogy a számított napok előtt kell elkezdeni használni. Ha 28 napos a ciklusod akkor pl 10-11. napon vagy ott körül. És amikor a két csík egyforma erős, 24-36 órával megtörténik a peteérés. Ha jól tudom délután érdemes tesztelni vele és nem jó előtte sok folyadékot inni. Igazából itt pár óra különbségnek nem szabad latszania, ilyen munkarenddel azzal pontosabban tudod követni a peteérést mint hőmérőzéssel.
6/7 anonim válasza:
Egyébként igen, szerintem látszani fog a gorben mikor váltottál műszakot. Nappali alvás sem olyan pihentető mint az éjszakai. Szerintem éjszakás és éjszakás napok között még nincs is különbség de hajnali keléssel szemben már valószínűleg van.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Napközben és reggel is ugyanannyi volt a hőm, egész nap, bármikor mérem. De holnaptól délután vagyok, majd meglátom, mennyire tér el. A hétvégén meg már délelőtt megyek.
2015. máj. 4. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!