Ha 28 napos ciklusaim vannak az jó jel ugye?
Figyelt kérdés
2. babánkat tervezzük, hamarosan elkezdünk élesbe próbálkozni de még előtte általános vizsgálatokra megyek. Az azért bíztató jel, h napra pontos a menstruációm? Azaz pajzsmirigy vagy egyéb nagyobb betegségeknél jellemzőbb a rendszertelen ciklus?2015. máj. 25. 08:31
1/6 anonim válasza:
28 napos ciklusom van, PCOS-em, inzulinrezisztenciám, pajzsmirigy alulműködésem, magas prolaktinom és csak egy petefészkem. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neked is bajod van, csak azt, hogy egy rendszeres ciklus semmire sem garancia.
2/6 anonim válasza:
1. vagyok: hogy jót is írjak: a 2. babánkat várom épp :))
3/6 A kérdező kommentje:
Hú sajnálom de egyben gratula! Sokáig vártatok a 2. babára? Ez a PCOS mit takar?
2015. máj. 25. 08:57
4/6 anonim válasza:
Itt elolvashatod, elég részletes: www.pcos.hu
8 hónapot vártunk rá, szóval egyáltalán nem volt vészes :)
5/6 anonim válasza:
Nekem meg 35 naposak voltak a ciklusaim, 3. hónapban teherbe estem.
Ezzel csak az volt a gond, hogy plusz 1 hetet kellett várni mindig a peteérésig.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Alig tudom kivárni az orvosi vizsgálatot, vérvételt. Remélem elkezdhetünk próbálkozni! :)
2015. máj. 25. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!