Ciklus 23- 25. -ik napjan terherbe eshetek ha a ciklusaim az utobbi 3 honapban 37 napos volt?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnenk babat es kiszamoltam a naptarral hogy a tegnap volt peteeresem . . mennyi az esely hogy sikerul?2015. jan. 20. 18:00
1/12 anonim válasza:
Ha valóban tegnap volt peteérésed, akkor kb. 30%, hogy sikerült. De ha biztosra akarsz menni, vegyél ovu tesztet!
2/12 A kérdező kommentje:
faj a cicim , es feheres sargas valadekot tapasztaltam ma . az ia arra utal ? koszonom
2015. jan. 20. 18:16
3/12 anonim válasza:
Aktus után hányadik napon vagy?
4/12 A kérdező kommentje:
jan.1 tol minden masodik nap probaltuk . de mostani napokban volt/vagy van pe-m . es amiatt kerdem ,ha nem jott osze eddig
2015. jan. 20. 18:49
5/12 anonim válasza:
A naptár nem sokat ér egyébként, ha nem vagy vele tisztában, nem mérted eddig.
Nekem mensi utáni első napon fogant a babánk.
De egyébként nagyjából azután lehet a tüneteket tapasztalni, miután nem jött meg.
A beágyazódás is 7-12 nap, a teszt is csak ezután mutatná ki (bár leginkább a nem várt idejében).
6/12 A kérdező kommentje:
en 1 tol szamitva csinaltam tesztet nega volt , azert alapozok a 17-ketol errefele egyuttletekbol ..Azert kerdem hogy mindig mensi elott 14 nappal van az ovu ? mert ezt olvastam a neten
2015. jan. 20. 19:04
7/12 anonim válasza:
Nem mindig, de feleslegesen csináltál tesztet, érdemes mindig megvárni, mire nem jön meg.
8/12 A kérdező kommentje:
megvarom de a masik dolog hogy nem akarom belem elvezzen tobbet ebbe a honapba . lassam sikerult e
2015. jan. 20. 19:20
9/12 anonim válasza:
Vegyél ovu tesztet, akkor látni fogod mikor van peteérésed...
10/12 anonim válasza:
ha, annyira szeretnél gyermeket, miért is gond hogy mennyit élvez beléd? nem igazán értem.... a 37 nap pedig szerintem egy kicsit sok. mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!