Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges-e a terhesség?

Lehetséges-e a terhesség?

Figyelt kérdés

Tudom,kérdésem valószínűleg butaság,inkább megerősítésre van szükségem. Egy hónapja pettingeltem valakivel,de nem történt behatolás,még szűz vagyok,és az ujján maximum előváladék volt,továbbá nem hatolt mélyre. Középidőben voltam ultrhangon,ott a méhnyálkahártyám 7,4 mm volt,majd a menstruációm után közvetlenül voltam megint (sokkal kevesebb volt),és akkor 2,4 mm volt a méhnyálkahártyám,tehát ezek szerint a kevés menstruáció ellenére szépen levált. Azóta rengeteget teszteltem,az összes negatív,de folyamatosan hányingerem van. Ha nem jött volna meg,akkor 7 hetes terhes lennék,de mivel megjött,és az adatokból is kiderül,gondolom kizárt a terhesség.

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

2015. máj. 24. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes! Talán az idegességtől van hányingered. Menj el újra orvoshoz,ha ilyen sokat késik, akkor meggyőződik Ő is róla, hogy nincs terhesség, és kapsz valami gyógyszert, hogy megjöjjön a menstruációd.Nekem már kétszer volt ilyen több hetes késés.
2015. máj. 24. 09:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Nem késett,csak kevesebb volt. A következőnek egy hét múlva kéne megjönnie. A kétségemet az okozza,hogy kevesebb volt,mint szokott lenni,viszont az orvosi papírok alapján szépen levált,és ha közvetlen menstruáció után 2,4 mm,akkor szerintem kizárt a terhesség,de nem tudtam jól gondolom-e.

2015. máj. 24. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Már hogy lennél terhes? Biológia!!! Gondolom nem véletlen járkálsz havonta ultrahangra, valószínűleg van valamilyen betegséged

Nem az okozza inkább a hányingered?

2015. máj. 24. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Én is 99%-ig biztos voltam abban,hogy kizárt,mivel láthatóan levált (azért 5mm nem kevés ebben az esetben),csak biztos akartam lenni benne,hogy jól tudom-e. Ultrahangra azért kellett mennem,mert középidő tájékán nagyon görcsölt a hasam,ez előtte nem volt jellemző. A héten voltam ultrahangom tüszőt látott,ami szintén a terhesség ellen szól,gondolom egy nőgyógyász azért felismeri. Jóval több dolog szól a terhesség ellen, mint mellette, és nem vagyok buta,csak a félelem beszél belőlem.
2015. máj. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!