Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hetes terhesen már tapasztal...

4 hetes terhesen már tapasztalható hányinger, émelygés?

Figyelt kérdés

Egy kalkulátor szerint ha terhes lennék, akkor 4 hetes vagyok ma! Érintésre elég érzékenyek a melleim, enyhén görcsöl a pocakom, és a reggelim olyan volt mintha vissza felé szeretett volna jönni. Nem hányingerem volt inkább csak olyan émelygés, mintha a torkomba lett volna a gyomrom. Elméletileg holnapra nem várom, 29 naposak a ciklusaim általában.

Múlt hónapban 28 napra jött meg, és most nem tudom mihez tartsam magam a 28, vagy a 29 napos ciklushoz, bár 1 nap lehet hogy tök mindegy!!

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy lehet ilyen korán ilyesmit tapasztalni, vagy megint csak bebeszélem magamnak... véleményt szeretnék kérni tőletek :)

2015. máj. 22. 11:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor még nagyon korai volt a teszt amúgyis, nem beszélve arról, hogy mi van, ha később fogant. Az émelygés még nem jelent semmit, a cicfájás meg a hasszurka lehet baba is meg PMS, a negatív teszt pedig még az égvilágon semmit sem jelent. Ha egy hét múlva is negatív, az már más, de még abban az esetben is lehet baba, sok nőnek mutatja csak később a teszt.
2015. máj. 22. 19:40
 22/24 anonim ***** válasza:

Keresd meg a ciklus.hu oldalt, és vezesd a ciklusdiagrammot. Ettől nyilván nem kell csodákat veni, de legalább be tudod lőni az ovud napját.

És ha fennmarad a hőd, akkor bátran tesztelhetsz.

2015. máj. 23. 07:51
 23/24 anonim ***** válasza:
Az xepil egy szar :( nekem a facelle mar erős pozitív volt amikor az xepil annyira halvány hogy csak én láttam ha forgattam. Egyébként nekem az esti tesztem sokkal egyertelműbb lett mint az aznap reggeli
2019. dec. 28. 18:33
 24/24 anonim ***** válasza:
szerintem is szar az xepil szinte semmit sem jelzett amikor a másik 3 fajtánál már kiesett a második csík olyan erős volt
2021. máj. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!