Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hetes terhesen már tapasztal...

4 hetes terhesen már tapasztalható hányinger, émelygés?

Figyelt kérdés

Egy kalkulátor szerint ha terhes lennék, akkor 4 hetes vagyok ma! Érintésre elég érzékenyek a melleim, enyhén görcsöl a pocakom, és a reggelim olyan volt mintha vissza felé szeretett volna jönni. Nem hányingerem volt inkább csak olyan émelygés, mintha a torkomba lett volna a gyomrom. Elméletileg holnapra nem várom, 29 naposak a ciklusaim általában.

Múlt hónapban 28 napra jött meg, és most nem tudom mihez tartsam magam a 28, vagy a 29 napos ciklushoz, bár 1 nap lehet hogy tök mindegy!!

Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy lehet ilyen korán ilyesmit tapasztalni, vagy megint csak bebeszélem magamnak... véleményt szeretnék kérni tőletek :)

2015. máj. 22. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálhatsz!

Én is délután csináltam és pozitiv lett.

2015. máj. 22. 15:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Én inkább reggeli elsőből ajánlanám. Lehet csinálni délután is főleg ha kettőt szereztél. Ha annyi hcg-d van hogy hányingered legyen, akkor látszania kell akár délutáni vizeletből is végülis.
2015. máj. 22. 15:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, aztán írd meg hogy mi lett az eredmény. :-)
2015. máj. 22. 15:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Kelleni nem feltetlenül kell, lehet olyan, hogy valakinel lassabban mutatja ki a teszt, en reggeliböl tesztelnek.
2015. máj. 22. 16:03
 15/24 A kérdező kommentje:

Reggel sem volt az a tipikus hányinger inkább olyan furcsa émelygéshez hasonlítható.

De teszteltem most délután és olyan negatív hogy csak na. Nem baj most már tudom hogy megjön és megint csak bebeszéltem magamnak... :(

2015. máj. 22. 16:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Ettől még nem biztos, hogy meg fog jönni. Azért még ne keseredj el. :)
2015. máj. 22. 16:13
 17/24 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen azért kezdtem el reménykedni, mert a melleim érintésre jóval érzékenyebbek lettek mint ahogy szoktak lenni. Eddigi ciklusaimban mensi előtt 1-2 nappal már nem is szoktak fájni feszülni. Most viszont igen és neKem ez volt fura.

Meg reggel volt az a kicsi rosszullétem.

De bármitől lehetett...

2015. máj. 22. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
Mikor volt az ovud, hanyadik dpo-n lehetsz? Az oké, hogy mit mond a netes kalkulátor, de az még nem jelent semmit.
2015. máj. 22. 17:47
 19/24 A kérdező kommentje:
Április 24-én jött meg az ovum pedig 9-10-e körül lehetett ekkor éreztem egy kis szúrkálást is. Nem használok ovu tesztet így 1000% biztosra nem tudom
2015. máj. 22. 18:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Ó akkor még nem is kell mutatnia.. 12. dpo körül lehetsz, ilyenkor maximum halvány reggeli első vizeletből. Szerintem hétfőn ráérsz legközelebb ha nem jön meg.
2015. máj. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!