Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Márciusban voltam megszakításos védekezéssel a barátommal, 1 hét múlva megjött a mensim, azóta múlt hónapban is, habár késett 1 napot, és most harmadjára, napra pontosan, ahogyan számoltam, vasárnap. Nem vettem benne változást észre, görcsölök erősen, a vérzésem is addig tart, ameddig szokott, illetve az intenzitása is ugyanolyan. Viszont ma eléggé hányingerem volt, és fáj a fejem is, frontérzékeny vagyok. Mégis terhes lennék, és azért volt hányingerem?
2015. máj. 21. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy az, de a megszakítás nem védekezés.. ha nem szeretnél babát használjatok valami megbízhatóbbat.
2015. máj. 21. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
99 százalék, hogy nem vagy az. De miért nem veszel egy tesztet, ha nyugtalan vagy emiatt? És ahogy tanult kollégám mondta, a megszakításos védekezés a legbizonytalanabb.
2015. máj. 21. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy megbízhatatlan. Az elején gumival csináltuk, de abbahagytuk, és rá kb. félóra múlva megengedtem neki, hogy anélkül, de elég gyorsan le is állítottam, hogy ne, viszont tudom, hogy ennyi is elég. Más tünetem nincs, a hőmérsékletemet is mérem, csak ez a hányinger bizonytalanított el.
2015. máj. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!