Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint ma kellene megjönnie, viszont múlt héten szerdán és csütörtökön pecsételő "vérzésem"volt. Alig pár csepp és hol rózsaszínes, hol barnás. Akkor is és ma is csináltam tesztet, de mind neg. lett. :( 2 napja fáj a mellem, ill. a bimbóim érzékenyek és olyan érzésem van, mintha megjönne (pecsételés közben is görcsölgettem), de azóta se semmi. Volt valaki hasonló helyzetben? Lehet baba h baba van a neg. tesztek ellenére?2015. máj. 20. 16:39
11/13 A kérdező kommentje:
37.nap van ès azóta se semmi... a tüneteim: mellbimbóim fájnak, èmelygek ès rossz a közèrzetem. Jöv hèten orvos lesz, ha addig nem változik.
2015. máj. 23. 11:50
12/13 anonim válasza:
Szia, 3-as vagyok, mindenképpen menj el orvoshoz. Remélem megnyugtat és minden rendben lesz. Nagyon szurkolok neked továbbra is!
13/13 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :))
2015. máj. 23. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!