Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek az Elevittel...

Mi a véleményetek az Elevittel kapcsolatban: terhesség előtt is kell a napi 1, vagy elég csak minden másnap bevenni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed, hogy szeded, mert feltöltődik a szervezeted babavárás előtt. Én is szedem csak én a Gravidát. Igazából én Czizel könyvének elolvasása után döntöttem úgy hogy elkezdem teherbeesés előtt szedni. Ami biztos az biztos és ha meg tudok ezzel akadályozni már csak egy rendellenességet is akkor megteszem. Egyébként több nyugati országba kevernek már a lisztekbe folsavat pont azért.
2010. febr. 25. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
bocsánat Czeizel. (előző voltam)
2010. febr. 25. 15:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért kezdtem el szedni a terhes vitamint, hogy a szervezetem feltöltődjön! Szerintem azért kell a terhesvitamin, mert most nincs annyi vitamin a zöldségekben, gyümölcsökben mint régen!
2010. febr. 25. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem zárkóztam el a terhesvitamin elől!Én is ajánlom!De ne ijjesztgessétek azzal a kérdezőt,hogyha nem szedi mindennap,akkor a pozi tesztkor már KÉSŐ!Csak ennyit akartam kihozni belőle,nem elzárkózni.De mindegy!Szerintem épp elég ha terhesség előtt 2 naponta szedi,babásan pedig naponta.Minden jót!
2010. febr. 25. 18:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én örülök, hogy egy kis "vita" is kialakult, véleményeket cseréltünk, több szempontból meg lett vizsgálva a téma!
2010. febr. 25. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Amikor terhes voltam 18éve, nem volt még terhesvitamin. Folsavat kellett szedni. Persze én, mint "jó" orvosságbeszedő elég sokszor elfelejtettem beszedni. A lányom 3.10kg született és a 18 év alatt talán, ha ötször volt beteg. A háziorvos meg is jegyzi mindig, hogy milyen egészséges, milyen ritkán látja. Lehet "szerencsém" volt? Nem tudom, de szerintem kicsit tulzásba viszik és felnagyítják a jelentőségét. Attól függetlenül nem azt mondom, hogy ne szedjétek, mert ártani nem árt, de ha 2 naponta szed belőle a kérdező az is tökéletesen megfelel.
2010. febr. 26. 08:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 26. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!