Lányok, ki nem várja június elejére/május végére?
Sajnálom Emi, de újabb hónap jön a szabad szerelem jegyében!:)
Eddig még nekem sem jött meg, de nem tudom.A melleim 3 napja majd leszakadnak, a hőm mára 4 tizedet ugrott, mégis úgy érzem, hogy meg fog jönni. 9.dpo-n vagyok. Neked kedves kérdező, van bármi "gyanús" tüneted?
Sajnálom E, hogy megjött. :( Kitartás, a következő hónap biztosan sikerülni fog!
Én csak hétfőre nem várom. A melleim duzzadtabbak, keményebbek, de mára már nincs más tünetem. Hőmet én nem mértem eddig.
Remélem nem jön meg, és a teszt is pozi lesz hétfőn.
Ma teszteltem egyet 25-össel. Negatív lett, sajnos. Persze korai volt még a teszt, de gondoltam, hátha.
És van egy kis "mindjárt megjön" érzésem is. De még reménykedem...
Na teszteltetek?
nekem ugye megjött, de sokkal kevesebb és barnás csak :( nem tudom ez mit jelent, de nem akarok tesztet csinálni.... Emi
Ajjajj, Emi!!!! Csak nem? :)))
Kedves kérdező, teszteltél? Nekem még t jött meg, a héten várható, mivel nem pontos a ciklusom. De azért tegnap teszteltem, csont nega lett, de lehet hogy csak korai volt...
*nem jött meg.
Utolsó voltam.
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!