Lányok, ki nem várja június elejére/május végére?
Hát, én még nem tudom. Most azon az állásponton vagyok, hogy majd akkor tesztelek, ha késik. A probléma csak ott van, hogy nem tudom, mikor késik, mert nem pontosak a ciklusaim. 21 és 26 nap között szokott lenni. Szerintem a 30. nap körül gyanús lesz a dolog, bár az elmúlt hónapok tekintetében odáig már nem is fogok eljutni. De hátha!!! :)
Nektek pontos a ciklusotok?
Eszter
Nekem szerda, csütörtök körül volt ovum, úgyhogy nincsenek olyan tüneteim, ami a terhességhez kapcsolható. Talán annyi, hogy együttlétkor szúr picit a petefészkemnél, jobb oldalon, ahol ovu volt. Szerdán voltam nődokinál tüsző figyelésen, ő mondta. Már második hónapja figyel, ha megint megjön, akkor jön az átjárhatósági.
Egyébként nem hiszem, hogy ilyen tüneteket be lehet képzelni. Vagyis velem még nem volt ilyen, pedig mi is nagyon várjuk a babát. Lehet, hogy tényleg baba van a dologban! :)))
Eszter
Sziasztok! Kivel mi újság?
Eszter
Ma megjött :( E.
Nektek szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!