Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt/van trichomonas...

Akinek volt/van trichomonas fertőzése, légyszi irna, hogy meddig tartott a kezelés? Mikorra lett gyógyult? Esetleg arra is kiváncsi vok, h. mi okozta?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, fél éve jó volt a kenetem, most a doki azt mondja, hogy ismét ez a baj... És ami a legfájóbb az egészben szerinte a férjem 1 harmadiktól szerezte...én ezt képtelen vok elhinni!!!
2010. febr. 25. 07:09
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ilyen jellegű problémám volt 3 évvel ezelőtt. Az orvos nem magyarázta el? Szóval... ez egy nemi úton terjedő betegség, amit sexuális aktus során kap el az ember. Sajnos!

Ha Te tünetmentes voltál akkor sajnos el kell gondolkodnod.

Én a szakítás után tudtam meg pár nappal, hogy beteg lettem. Anyukám pedig egy héttel később mondta el, hogy látták az akkori páromat egy másik lánnyal míg mi együtt voltunk :(

Ja és magától nem tér vissza.

Ne keseredj el hanem beszélj a pároddal.

A kezelés erős antibiotikum és talán egy hét alatt jöttem rendbe.

Kitartást!!!

2010. febr. 25. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!!! Köszi, hogy válaszoltál!!!

Elég szomorú a történeted:(

Beszéltem a férjemmel és biztos, hogy nem csalt meg, úgyhogy keresem tovább az okot. Rákerestem a neten, és bár első helyen valóban a 3. áll, létezik még jópár másik tényező. Nekem igazából csak az fáj, hogy ezeket az orvos meg sem emlitette...

2010. febr. 25. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Jézus Anyaúristen! Nálam is ezt diagnosztizáltak ma,de ilyen eszünkbe sem jutott (sem Nekem sem a DOKIMNAK)!!!!

Kapásból úgy kezdte a doki,hogy ez a trihoakármi, MINDEN FÉRFIBEN BENNE VAN.Csak nem mindig okoz ilyen problémát...

Aztán a patikában megkérdeztem mi válthatja ezt ki (hogy 5 évig nem okozott problémát,most meg igen) és azt a választ kaptam,hogy legyengült szervezet vagy bármi...

Meg most ahogy olvasgatok a betegségről...sehol nem írtak ilyesmit!:O

Szerintem az orvosod félretájékoztatott, bár elég fura ilyet leírni,de sehol nem olvastam eddig olyat,hogy ez a "hűtlenség betegsége" lenne... Én mondjuk belehalnék,ha ez igaz lenne...

2012. dec. 11. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!