Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés-teherbeesés jelek,...

Peteérés-teherbeesés jelek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2 napja szurkált jobbrol a hasam, azota pedig enyhén feszit a méhem.

Párommal többször voltunk együtt az elmúlt héten, nemtudom hova tenni ezeket a hasi érzéseket, peteéréskor van ez, vagy esetleg a beágyazódás

2015. máj. 18. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. mi ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni, eddig semmi bajom nem volt, de ma iszonyatosan elkezdett fájni a mellem és kicsit rosszul is érzem magam ma, de naptár szerint tegnap volt ovum, együtt is voltunk, meg előtte is minden nap, szinte az utolsó mensim óta nem hagytunk ki 2 napnál többet... lehet hogy ma van peteérésem, vagy nemtudom mi lehet velem... én 30ára nem várom, szóval addig nem is élem bele magam :)
2015. máj. 18. 18:03
 2/5 A kérdező kommentje:

en sajna elvesztettem a fonalat,miota nemszedek gyogyszert,hol megjon hol nem.

Elozo honapba nem jott meg, viszont negativat teszteltem, mostpedig varok varok, de nemtudom mar kikovetkeztetni,hogy mensi gorcsok, vagy mas miatt feszit. Melleim nem fajnak, de a hasam meg feszit.

Orulnek ha vegre baba lenne :)

2015. máj. 18. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg vezetni a ciklusod a ciklus.hun. Sokat segít megismerni a tested.
2015. máj. 18. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

ÉN is vezetem ciklus.hu-n , plusz mobilalkalmazás M naptár.

ez az enyém: [link]

én hőt nem mérek, illetve nem ovu-tesztezek, még feleslegesnek tartom :

2015. máj. 19. 08:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszi,majd ranezek.

De az az igazsag,hogy sosem nezek utana se ovu tesztnek sem masfele naptarnak,mert ugyvagyok vele,hogy akkor csak ragorcsolok, es nem lesz belole semmi,inkabb rabizom a veletlenre.

De erdekelne,hogy aki terhes,vagy volt mar az,mit erzett az elejen..

Tesztet nem veszek most, mert korai is lenne,viszont mozgatja a fantaziam,hogy mitol a feszules, sot 1-2 napja mint a viz..megindul belolem valami

2015. máj. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!